CJH asteaptã o decizie a instantei în ceea ce priveste drumul spre Parâng

Consiliul Judetean Hunedoara asteaptã cã instanta sã se pronunte în cazul unui litigiu care vizeazã drumul spre Parâng. Licitatia organizatã de Consiliul Judetean Hunedoara a fost contestatã, iar CNSC a mentionat cã CJH trebuie sã reevalueze ofertele. Acest lucru s-a fãcut, dar existã o altã problemã.

Firma declaratã, initial, câstigãtoare a actionat în instantã Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor.  “Drumul spre Parâng – decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor a fost favorabilã nouã. Am început reevaluarea, am terminat-o, dar nu o dãm public pentru cã firma care a câstigat prima datã licitatia a dat în judecatã CNSC la Alba Iulia si trebuie sã asteptãm decizia justitiei”,  a declarat Mircea Bobora, presedintele CJH. În Parâng se ajunge acum cu douã instalatii de telescaun si lipsa parcãrilor este un impediment. În plus, dacã s-ar reusi reabilitarea arterei rutiere, atunci turistii ar putea sã urce pânã sus cu masinile chiar si pe timpul iernii. Drumul este în custodia Consiliului Judetean Hunedoara si a fost asfaltat pe o micã portiune, dar doar înainte de cabana Rusu. Adrian David, pe vremea când era presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, în februarie 2016, sustinea cã a alocat 3 milioane de lei  doar pentru a începe procedura de licitatie.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „CJH asteaptã o decizie a instantei în ceea ce priveste drumul spre Parâng

  • 8 august 2017 la 22:56
    Permalink

    Asta sa vrut sa se ajunga la instanta pentru a lungi ( se stie ca prin instanta se prelungeste ani multi judecarea) . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD-ul dar degeaba . De ce OARE nu contesta nimeni construirea de catre Consiliul Judetean Hunedoara a unui nou stadion Corvinul . Valea jiului nu ar mai trebui sa mai votam cu PSD ei ne mint cu modernizarea drumului judetean din Parang , drumul DN 7A spre Transalpina , drumul spre Herculane , Gara Petrosani , …………………………………………

Comentariile sunt închise.