Avram Iancu a ajuns la Novi Sad

Avram Iancu, bibliotecarul din municipiul Petrosani, a ajuns la Novi Sad. A stabilit un nou record personal, înotând 53 de kilometri într-o singurã zi, iar acum doar 200 de km îl mai despart de România. La Novi Sad, Avram Iancu a fost întâmpinat de mai multe oficialitãti.

“Azi (luni searã-n.r.) am ajuns la Novi Sad! Multumesc domnului Alexandar Petrovici adjunct al primarului din Novi Sad, doamnei Mihaela Osorio însãrcinat cu afaceri a.i. al Ambasadei României la Belgred, reprezentantilor presei, românilor si sârbilor deopotrivã, pentru primireacãlduroasã. Multumesc echipei de suport: Vanea Tunde, Rimbu Valerica, Lucian Coman, dar si realizatorilor de film, Sabin, Laurentiu. Sunt la km 1257 si au rãmas mai putin de 200 km pânã la intrarea în patria mea mamã”,  a scris Avram Iancu, pe pagina sa de Facebook. Bibliotecarul a plecat înot pe Dunãre pe 20 iunie, din Muntii Pãdurea Neagrã, într-o cãlãtorie în care si-a propus sã parcurgã 2.860 de  kilometri de la izvoarele Dunãrii pânã la vãrsarea fluviului în Marea Neagrã.

Monika BACIU

One thought on “Avram Iancu a ajuns la Novi Sad

  • 15 august 2017 at 04:56
    Permalink

    Acum nu fac neaparat parte dintre contestatari,cu toate astea nu exista nici o garantie ca nu a facut mare parte din drum cu barca.Si chiar daca ar fi innotat.Cui naibi ii pasa?Ce mare realizare este pentru comunitate?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *