Echipa de fotbal din Liga a III-a, ACS Sirineasa, va juca pe stadionul Jiul din Petrosani. Potrivit Jurnalul Vãii Jiului, ACS Sirineasa, echipa patronatã de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcinã, îsi pregãteste instalarea pe Stadionul Jiul din municipiului Petrosani.

“Deja, omul de afaceri a deplasat, în cursul zilei de sâmbãtã, un numãr mare de oameni pentru a curãta baza si a ferecat cu lacãte atât întrarea în stadion, cât si tribunele acoperite. Prin aceste actiuni se pare cã acordul de principiu dat de Consiliul local Petrosani a devenit realitate, ACS Sirineasa urmând sã îsi desfãsoare activitatea în cunoscutul stadion”, scrie jurnalistul Nicolae Tascã, în Jurnalul Vãii Jiului.

Momentan, baza sportivã va fi folositã cu titlul gratuit de cãtre echipa de fotbal ACS Sirineasa. Un proiect de hotãrâre privind stabilirea cuantumului chiriei va fi supus atentiei consilierilor locali în cadrul sedintei de lunã viitoare.  ACS Sirineasa are trei actionari noi, reprezentantii firmei Succes Nic Com, care i-au înlocuit pe membrii fondatori ai clubului. În anii trecuti, Nicolae Sarcinã a fost în discutii sã preia si Rapid Bucuresti. Nicolae Sarcinã este cunoscut si în Valea Jiului unde detine mai multe magazine. Totodatã, acesta are afaceri în domeniul panificatiei.

Monika BACIU