Aniversare / MILETI MERGE MAI DEPARTE!

O viatã pentru handbal. Cam aici am putea-o cataloga pe prof. Edith. Mileti, cea care pe 2 august a.c. a împlinit 62 de ani.  O vârstã pe care nu si-o aratã. Si e firesc, pentru un om care toatã viata a iubit sportul, intrând  pe acest circuit cu  gimnastica artisticã.

De prin ’67-68, instructorul sportiv Ioan Chis de la Sc Gen. nr. 4 (actuala „Avram Stanca”) Petrosani, îi insuflã pasiunea pentru handbal, sport de care se va îndrãgosti pe vecie.

Ajunge în echipele de junioare si senioare ale CSS Petrosani, având doi antrenori renumiti, Eugen Bartha si Sandu Mileti, acesta devenindu-i sot în 1974. Vor activa cot la cot vreme de douã decenii la catedra de handbal a CSSP aproape cinci decenii!

Trecând printr-o dramã imensã în urmã cu câtiva ani, prin  disparitia sotului si partenerului de muncã Sandu Mileti, Edith a avut puterea sã  continue, cantonându-si întreaga energie în muncã alãturi de generatiile sale, iesind de sub bagheta sa o serie de jucãtoare de elitã cu vârful de lance numit Patricia Vizitiu. Slefuitoare de  talente, modestã, dar profundã în munca sa de zi cu zi, Edith Mileti a reusit de-a lungul anilor numeroase momente de top cu echipele C.S.S.P. În prezent se ocupã de cele mai mici grupe de fete din cadrul C.S.S. Petrosani,  pentru Edith Mileti fiind o încântare sã vadã cum, de la o zi la alta, de sub mâna ei ies sportive care se integreazã perfect în tainele handbalului.  Acum, la ceas aniversar, îi spunem si noi, La Multi Ani si putere de muncã,  stimatã doamnã  profesor Edith Mileti!

GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.