Ministrul Energiei, Toma Petcu, participa la Ziua Minerului, la Lupeni

Ministrul Energiei, Toma Petcu, se va afla, duminica, în Valea Jiului. Potrivit unor surse, ministrul va lua parte la evenimentele dedicate Zilei Minerului, ce vor avea loc la exploatarea miniera Lupeni. Anul acesta se implinesc 40 de ani de la primul protest anticomunist ce a avut loc in august 1977
Monika BACIU

5 thoughts on “Ministrul Energiei, Toma Petcu, participa la Ziua Minerului, la Lupeni

 • 4 august 2017 at 19:16
  Permalink

  Poate i se va spune cum vrea clanul resmerita sa-si rasplateasca pupincuristii cu conditii de pensie prin acordarea de plati compensatorii la ordonanta din toamna! Oricum „pulimea”cum le place acestora sa spuna,nu va avea acces prin preajma ministrului! Banii acestia trebuie folositi pt aprovizionare ! Nu e normal sa dai bani celor cu conditii de pensie indeplinite! Nu-i asa dlor din AGA,CA si conducerea CEH?

  Reply
 • 4 august 2017 at 20:46
  Permalink

  Mai bine venea ministru cu bani de investiti in minerit la EM Vulcan si EM Livezeni .

  Reply
 • 5 august 2017 at 01:35
  Permalink

  Conform literei legii, pentru a beneficia de plati compensatorii, musai trebuie sa fi somer, ori cei cu conditii de pensionare nu vor fi someri nici macar o singura zi, deci, adio ordonanta pentru domniile lor!!! Sorry, de-am lezat orgoliul cuiva cu asteptari mai mari sau mai mici…P. S. Si totusi mai exista si spiritul legii :)))

  Reply
  • 5 august 2017 at 07:08
   Permalink

   Confunzi salariile compensatorii cu venitul de completare. Salariile compensatorii se dau conform prevederilor CCM , iar venitul de completare conform OUG 36/2013. Asadar toti cei care vor fi disponibilizati vor primi salarii compensatorii, iar venit de completare doar cei care intra in somaj. Venitul de completare,dupa cum si este denumit, este in completarea somajului.

   Reply
 • 5 august 2017 at 07:53
  Permalink

  Curios ca pe toata lumea intereseaza doar banii din salarii compensatorii sau alte venituri.Dar ca se inchide mina Lupeni si mai curios nu intereseaza pe nimeni.Fara mina,Lupeniul e un oras mort si se pare ca asta nu deranjeaza deloc pe Razmerita si cei ce conduc orasul !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *