Reporter: Gabi Nitu, Universitatea Petrosani campioanã în urmã cu patru ani, a avut cel mai slab sezon din ultimii …50 de ani! Cum s-a ajuns aici?

Gabi Nitu: Explicatii ar fi destule, dar nu mai vreau sã discut despre ce a fost. Veti vedea o altã atitudine din noul sezon.

Reporter: Bine. Care este stadiul actual al echipei: pregãtiri, lot, transferuri…

Gabi Nitu: Pe 31 iulie a.c. începem pregãtirea din „Dealul Institutului”. Avem o bazã bunã, administratorul, Sany Bertek are grijã ca totul sã fie în regulã. Deocamdatã nu si-a anuntat nimeni intetia de a pleca, vom face un lot de 20 de jucãtori cu care sã atacãm noua editie de campionat. Vom întineri echipa, avem deja în vedere câtiva junioritalentati – Boca, Tuza, Bânceanu, Nãtângã, Horobet – pe care sperãm sã-i integrãm repede la echipã.

Reporter: Se mentine colaborarea cu Ionut Stelescu, în prezent la Astra Giurgiu?

Gabi Nitu: Evident, Stelescu este în continuare presedintele sectiei de fotbal, avem permanent discutii la telefon. Eu am o colaborare foarte bunã cu el, din anul 2008 când am venit eu la echipã. Si apropo de întinerirea echipei, avem un jucãtor în Nationala U.14 aflatã în cantonament la Târlungeni (antrenori Ion Geolgãu si Ioan Petcu), Rãzvan Teslici, un mijlocas plurivalent, care sperãm sã treacã de etapa de selectie.

Reporter: Cum va fi noul sezon pentru Univ. Petrosani?

Gabi Nitu: Noi avem ambitii mari. Poate unii vor zâmbi, dar sã stiti cã obiectivul nostru este clasarea în prima jumãtate a clasamentului. Veti vede o altã Universitatea Petrosani.

A consemnat GENU TUTU