Hot prins de un jandarm montan aflat în timpul liber

Tânãrul Cãtãlin Stepa este jandarm montan la Lupeni si nu doar cã a reusit sã-l descopere pe hot dar a recuperat si prejudiciul produs de acesta. Familia pãgubitã i-a multumit public jandarmului. Individul a spart un autoturism aflat în Cheile Jietului si a furat din interior mai multe bunuri. În plus, individul a aruncat în albia pârârului care strãbate Cheile Jietului tot ceea ce a considerat cã nu poate fi usor valorificat. Pãgubitul a avut noroc cu un jandarm montan din Lupeni.

Autoturismul de teren care a încãput pe mâna hotului, un individ din Petrila, era parcat în afara drumului din Cheile Jietului. Masina avea o defectiune si individul s-a gândit sã o spargã dacã nu este nimeni prin zonã. A luat mai multe bunuri din interior si a aruncat în albia pârâului tot ceea ce nu i-a trebuit, respectiv jucãriile copilului proprietarilor autoturismului dar si mai multe medicamente destinate unor pacienti. Pãgubitii au avut noroc cu un jandarm montan din cadrul Postului Montan Lupeni, nimeni altul decât fiul regretatei Tatiana Stepa. Acesta a reusit sã-l descopere pe individul care a spart si vandalizat autoturismul si l-a predat politistilor. Cãtãlin Stepa a mai reusit si sã recupereze bunurile furate de suspect si le-a predat pãgubitilor.

”Îi multumim din suflet jandarmului montan Cãtãlin Stepa, care, aflat în afara programului de lucru, a reusit nu numai sã-l identifice si sã-l predea politistilor pe hotul care ne-a vandalizat masina, dar a si recuperat prejudiciul.  Adevãrul este cã Tatiana Stepa nici nu putea creste decât un asemenea copil cum e Cãtãlin”, spune familia pãgubitã într-o postare de multumire pe o retea de socializare. Hotul este cercetat penal pentru furt si distrugere a precizat comisarul Alexandru Scafariu din cadrul Politiei Petrila.

Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.