Au rupt izolatia termicã a blocului si au distrus o bancã. Nimeni nu a fost, însã, gãsit deocamdatã vinovat si locatarii au rãmas cu paguba.

Totul s-a întâmplat la Petrosani pe o arterã intens circulatã, iar nimeni nu stie cine sunt autorii faptei. Totul s-a petrecut cu ceva timp în urmã si lucrurile sunt cu atât mai bizare cu cât totul a avut loc la doi pasi de sediul Politiei din localitate.

Locatarii blocului, care a beneficiat de izolarea termicã anul trecut, au fãcut o plângere la politie si la fel a fãcut si proprietarii farmaciei din zonã. Cu toate astea lucrurile au rãmas la nivel de „dosar în cercetare” si nimeni nu îsi explicã cum a fost posibil incidentul.

„Nu stim cum s-a întâmplat. Noi am venit dimineata si am observat cã era rupt. Apoi au dispãrut si lemnele de la bancã. Locatarii au fãcut o plângere la politie, dar nu stim mai mult”,spune una dintre angajatele farmaciei de la parterul blocului. „Am auzit cã înainte de a se întâmpla asta au stat pe aceastã bancã niste tineri. Nimeni nu stie si nu a vãzut cum s-a întâmplat. Dar sigur cã vom plãti noi reparatiile”, spune un locatar.

La fel s-a întâmplat si parcul central. Aici vandalii au distrus un cos de gunoi si asta în ultimele douã zile. Nici aici nimeni nu a fost prins atunci când s-a petrecut fapta si nimeni nu poate fi, deci, tras la rãspundere.

Diana Mitrache