Ziua Lucrãtorului din Serviciile Publice de alimentare cu apã si de canalizare

Apa Sev Valea Jiului sãrbãtoreste astãzi, 20 iulie, asemeni tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România, Ziua lucrãtorului din serviciile publice de alimentare cu apã si de canalizare. Prevãzutã prin Contractul Colectiv de Muncã pe ramurã, Ziua lucrãtorului din serviciile publice de  alimentare cu apã si de canalizare aduce în atentia opiniei publice rolul pe care oamenii care muncesc în cadrul societãtilor de distributie a apei potabile, îl au în viata comunitãtilor locale. Noi, la Apa Serv Valea Jiului, ne-am strãduit sã ne îndeplinim cât mai bine acest rol, asa cum am cãutat sã informãm permanent cetãtenii asupra activitãtilor pe care le depunem în acest domeniu vital pentru viata fiecãruia dintre noi. Sãrbãtoarea de astãzi reprezintã un alt moment de bilant, în fata cãruia avem toate motivele sã fim mândri. Activitatea operatorului regional de apã potabilã din Valea Jiului este una performantã si ridicatã din punct de vedere al calitãtii serviciilor oferite. De asemenea, strãdaniile noastre de a perfoma în cresterea constantã a calitãtii serviciilor este concretizatã în accesarea unor sume importante  de bani europeni, nerambursabili, pentru reabilitarea si  modernizarea retelelor si pentru extinderea zonelor de furnizare a apei potabile. La finalul acestui program de investitii, Apa Serv Valea Jiului va putea asigura alimentarea cu apã potabilã pentru aproape 100% din gospodãriile din regiunea Vãii Jiului.

Pentru a ajunge la o astfel de performantã, operatorul serviciilor de alimentare cu apã potabilã din Valea Jiului a înteles potentialul major al utilizãrii fondurilor europene si, beneficiind tocmai de implicarea si profesionalismul angajatilor sãi, a reusit sã atragã aceste finantãri. Astfel, dacã în urmã cu un deceniu, încã existau foarte multe zone, urbane sau rurale, din perimetrul acestei regiuni în care cetãtenii nu beneficiau de apã curentã – un serviciu necesar pentru siguranta si confortul oamenilor si obligatoriu pentru statutul European  al tãrii noastre – în prezent doar câteva zone izolate nu sunt încã racordate la reteaua publicã de alimentare cu apã potabilã. ”Peste 40 de milioane de euro au fost utilizate, în acest scop, în prima etapã a proiectului European privind extinderea retelelor de apã si canalizare din Valea Jiului, în cadrul unui proiect de succes nu doar pentru noi, ci apreciat la nivelul întregii tãri si dat drept exemplu de bune  practice în utilizarea fondurilor europene de cãtre oficialii europeni, iar alte 90 de milioane de euro ne sunt deja alocati pentru etapa a doua a acestui proiect, care se va derula în anii urmãtori”, spune Costel Avram, directorul operatorului de apã din Valea Jiului.

Cu ocazia Ziulei lucrãtorului din serviciile publice de alimentare cu apã si de canalizare, conducerea Apa Serv Valea Jiului transmite întregului colectiv de salariati multumiri pentru activitatea depusã, cu responsabilitate, profesionalism si consecventã, repere care constituie parte importantã din succesul acestei companii si din aprecierile primite din partea beneficiarilor.

”Cu satisfactia lucrului bine fãcut, le multumesc tuturor celor care formeazã colectivul Apa Serv Valea Jiului. Împreunã, putem sã-i asigurãm pe cetãtenii Vãii Jiului cã ne propunem sã rãmânen acelasi partener serios, preocupat de cresterea constantã a calitãtii serviciilor oferite populatiei din Valea Jiului asa cum ne dorim sã pãstrãm pozitia noastrã de seriozitate în relatiile cu toti partenerii si beneficiarii. Tuturor, de Ziua lucrãtorului din serviciile publice de alimentare cu apã si de canalizare, le transmitem ”La multi ani !”, spune Costel Avram, directorul Apa Serv Valea Jiului.

În conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncã încheiat la nivel de ramurã a operatorilor de servicii de apã si de canalizare, ziua de 20 iulie este zi liberã, fiind declaratã Ziua Lucrãtorului din Serviciile Publice de alimentare cu apã si de canalizare. Cu toate cã este o zi nelucrãtoare, Apa Serv Valea Jiului Petrosani  va asigura în continuare o parte din activitãtile pe care le desfãsoarã în mod curent, respectiv interventiile la retelele de apã si canalizare, prin echipele de permanentã în toate localitãtile din Valea Jiului.Casieriile din toate localitãtile Vãii Jiului, vor fi deschise  joi , între orele  9.00- 17.00 în timp ce vineri  vor avea  program normal, între orele 8.00- 17.00.  Activitatea de relatii cu publicul se va desfãsura prin intermediul Dispeceratului Apa Serv, numãr de telefon 0254/541861 si 0354/108203 .

Biroul de presã al Apa Serv Valea Jiului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *