Liceul Tehnologic “ Retezat” Uricani – “Elevii au talent”, locul I în judetul Hunedoara

Dupã experientele interesante si plãcute, trãite la “Carnavalul de Halloween”, spectacolul  “Un bulgãre de suflet” concursul, “Magia sãrbãtorilor de crãciun”, “Dragobetele VS Valentine s day”,  “Balul primãverii”,  Consiliul Elevilor de la Liceul Tehnologic “Retezat” Uricani  a organizat în cadrul sãptãmânii “Scoala altfel” prima editie a concursului de culturã generalã “Stii si Câstigi” în colaborare cu biblioteca liceului, concurs care a avut un real succes în rândul elevilor de la clasele liceale cât si gimnaziale fiind acordate trofee, dulciuri si diplome tuturor participantilor.

O adevãratã revãrsare de creativitate, de pasiune si de talent a fost organizarea primei editii a spectacolului concurs “Elevii au talent” în zilele de 22-23 mai. Într-o atmosferã  efervescentã, plinã de entuziasm si de neastâmpãrul specific copilãriei Casa de culturã a orasului Uricani  a fost gazda ineditului spectacol-concurs de talente. Dupã un FLASHMOB în parc spectacolul s-a mutat pe scenã unde la cele 10 sectiuni  ale concursului au fost prezentate 61 de momente artistice la un public de peste 300 de persoane. În aplauzele celor prezenti s-a dat startul concursului, au fost adresate multumiri tuturor institutiilor si persoanelor care au fãcut posibilã realizarea acestui  proiect si a fost prezentat juriul. Organizarea acestuia a prilejuit o implicare deosebitã a elevilor scolii si a cadrelor didactice care a premis evidentierea copiilor cu adevãrat talentati din scoala noastrã.

Concurentii au fost rãsplãtiti în data de 23 mai cu premii constând în trofee, medalii, dulciuri si diplome, spectacolul fiind închis de artisti consacrati care au incendiat atmosfera din salã spre încântarea publicului. La sfârsitul lunii iunie a avut loc concursul judetean “O activitate de succes în  sãptãmâna scoala altfel 2017” care s-a desfãsurat în fiecare judet din tara iar în judetul nostru au fost înscrise 11 activitãti ale unor scoli gimnaziale si licee din care doar 5 au fost alese pentru sesiunea de votare printre care si activitatea Liceului Tehnologic “Retezat” Uricani  -”Elevii au  talent”.

În urma închiderii platformei de votare în data de 25 iunie activitatea “Elevii au talent”  s-a clasat pe locul I în judetul Hunedoara. “Tin sã îi felicit si sã le multumesc elevilor din consiliu care au pus mult suflet în organizarea spectacolului –concurs  Elevii au talent  si a sirului lung de activitãti din acest an scolar. Aceleasi multumiri si gânduri de recunostintã îi revin domnului director, doamnei consilier educativ, doamnei diriginte, colectivului de cadre didactice, doamnei bibliotecare, domnului primar, Primãriei orasului, sponsorilor si persoanelor fizice. Mã bucur nespus de mult cã anul acesta în calitate de presedinte al Consiliului Elevilor am reusit alãturi de elevii din consiliu si alãturi de colectivul de cadre didactice sã organizez o multime de activitãti cu un succes deosebit si care sper sã fie duse  si la alte editii si care sã rãmânã în amintirea liceului si orasului nostru. Multumesc tuturor pentru votul  acordat la începutul anului, pentru încrederea, sustinerea  si încurajarea  neconditionatã”.

Presedintele Consiliului Elevilor, Malairos Alexandru

Advertisements