Drumurile pietruite din Petrosani vor fi reparate

Încã mai existã drumuri de piatrã în municipiul Petrosani. Asfaltul nu a ajuns încã peste tot, iar ploile au spãlat caldarâmul.  În acest sens, reprezentantii  municipalitãtii de la Petrosani au în vedere reparatia acestor drumuri. 178.500 de lei va costa amenajarea a 8500 de metri pãtrati de drumuri de piatrã.

“Lucrãri de reparatii curente la drumuri si alte suprafete pietruite: scarificare mecanizatã minim 5 cm, reprofilarea pãrtii carosabile,  compactarea mecanicã a drumurilor împietruite, macadam ordinar 8 cm grosime dupã compactare, curãtirea manualã a santurilor si rigolelor,  transport rutier al pãmântului si molozului maxim 10 km”, aratã anuntul de achizitie.  Contractul a fost adjudecat de Zona D, iar lucrãrile vor fi efectuate în perioada imediat urmãtoare pe toate drumurile de piatrã din localitate.

Monika BACIU

2 comentarii la „Drumurile pietruite din Petrosani vor fi reparate

 • 20 iulie 2017 la 07:32
  Permalink

  drumurile pietruite,,,,,,dar cele fara piatra din colonie cand are primarul de gand sa se ocupe de ele???sper ca nu trebuie sa asteptam pana la noile alegeri sa vina cu alte minciuni…..

  Răspunde
 • 20 iulie 2017 la 08:12
  Permalink

  poate avem noroc sa candideze paducel la primaria petrosani si face ca si cu colonia bratianu altfel numai promisiuni din partea lui ritzi

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.