Radu Lupuleac, noul director al Prestserv / Gheorghe Mununar devine, temporar, consilier de specialitate

Radu Lupuleac este noul director al Prestserv, fostul Salvamin, sucursalã a Complexului Energetic Hunedoara. Noul director îl înlocuieste pe Gheorghe Mununar, care a fost numit consilier de specialitate.

Mununar si-a depus dosarul de pensionare încã din luna aprilie a acestui an, în timp ce se afla în concediu medical. La acel moment, fostul director general al CEH, Mihael Melczer, l-a nominalizat pentru functia de director al Prestserv pe Casian Nitulescu. Dupã schimbarea lui Melczer din functia de director general, Gheorghe Mununar a revenit la serviciu, iar în cursul zilei de luni acesta a fost numit consilier de specialitate, urmând ca luna aceasta sã iasã la pensie. Fostul Salvamin va fi condus de Radu Lupuleac. Radu Lupuleac a ocupat si functia de director a minei Livezeni în anul perioada 31.03.2015 – 11.11.2016. Din luna noiembrie a anului trecut acesta a fost inspector sãnãtate si securitate în muncã.

Monika BACIU

2 comentarii la „Radu Lupuleac, noul director al Prestserv / Gheorghe Mununar devine, temporar, consilier de specialitate

 • 18 iulie 2017 la 12:23
  Permalink

  nimurucu ala de mumumar nu putea iesi direct la pensie? mai trebuia sa fie consilier? sa l consilieze pe stancu cum sa si bage foaie de boala cand vrea sa te schimbe cineva pentru incompetenta? sau cum se aduna bani de la subordonati? sau pana iese si nasu la pensie … sa mai fie si ei un pic colegi..

  Răspunde
 • 18 iulie 2017 la 21:27
  Permalink

  cum sa plece muienar la pensie ca mai poate loa un salar bun de la ceh , ce rau ior facut astia ,lor pus consilier

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.