Gimnastii de la Petrosani cuceresc zeci de medalii, peste tot în lume. Ultima competitie la care au luat parte gimnastii de la Clubul Copiilor Petrosani a fost în finalã europenelor de la Budapesta, din Ungaria. Sportivii s-au întors acasã cu un palmares bogat, 6 medalii de aur, 3 de argint si 2 de bronz pentru gimnasticã aerobicã de la Clubul Copiilor Petrosani în finalã europenelor în Ungaria la Budapesta. “În perioada 28 iunie –  2 iulie 2017 Hungarian Stage Dance Sport Federation & International Dance and Song Association a organizat în Ungaria la Budapesta finalã Stage Dance European Championship „Dance & Song” ( Campionatul European „Dance & Song“). Evenimentul s-a desfãsurat la Pestszentimrei Sport Castely – Budapesta, lotul de gimnasticã aerobicã de la Clubul Copiilor Petrosani, coordonat de antrenor profesor Adriana Popa a concurat la categoria sport-dance, sectiunea gimnasticã aerobicã, câstigând 6 medalii de AUR, 3 de ARGINT si 2 de BRONZ”,  spun reprezentantii CSS Petrosani.

Categoria 5-8 ani:
– individual – Stroia Maria Locul I – medalie de aur
– individual – Ungureanu Raisa Locul II – medalie de argint
– individual – Barlutiu Ioana Beatrice Locul III – medalie de bronz
Trio Rockstars – Locul I -medalie de aur (Stroia Maria, Ungureanu Raisa, Birlutiu Ioana Beatrice)

Categoria 9-13 ani:
– individual Andreea Prodan Locul I – medalie de aur
– individual  Iriza Alecsia Locul II  – medalie de argint
– individual Gianga Ana Maria Locul III – medalie de bronz
Trio Gymstars – Locul I – medalie de aur (Andreea Prodan, Farago Erica, Iriza Alecsia)
Trio Aerostars – Locul II – medalie de argint (Frunza Bianca, Goncea Daria, Gianga Ana Maria)
Aero Grup 5 Aerobic Petrosani – Locul I – medalie de aur (Andreea Prodan, Farago Erica, Iriza Alecsia, Frunza Bianca, Goncea Daria)

Totodatã grupul a obtinut si un premiu special, cupa concursului, pentru cea mai bunã muzicã la sectiunea gimnasticã aerobicã, melodia fiind mixatã de cãtre Geo Popa.

Categoria 13-17 ani
– individual Adriana Vasilescu – Locul I – medalie de aur

Este al patrulea titlu european obtinut, acesta adãugându-se la bogatul palmares al gimnastelor antrenate de prof.Adriana Popa de la Clubul Copiilor din Petrosani. Anul acesta competitia europeanã a reunit în jur 10000 de concurenti din toatã Europa. Titlurile de campioni europeni cu care s-au întors acasã, reprezintã o încununare a muncii asidue a lotului de gimnasticã de la Clubul Copiilor Petrosani, antrenat de neobosita antrenoare prof Adriana Popa.

Monika BACIU