Strada Maleia din Petrosani, care face legãtura cu drumul spre Parâng, aratã ca dupã bombardament pe unele portiuni. Primãria spune cã o va reabilita, însã nu se stie când.

Gropile adânci de câtiva centimetri si aproape una lângã alta, sunt cu greu evitate de soferii care merg la munte, spre Parâng. Ciuruiala din asfalt, de pe strada Maleia, cel putin, face ca zonã sã arate groaznic, desi reprezentantii administratiei locale au afirmat de luni bune cã vor trece la reparatii.  Acest lucru nu s-a întâmplat încã, iar  demararea lucrãrilor de asfaltare integralã în acest an, asa cum se doreste, este incertã. “ Drumul de care vorbiti este împãrtit în douã. Este vorba de strada General Vasile Milea care este pânã la INSEMEX si care va fi asfaltatã pe fonduri europene în programul de reabilitare strãzi în Municipiul Petrosani, iar cealaltã este strada Maleia, care urmeazã sã fie asfaltatã dupã intrducerea canalizãrii, aceastã zonã neavând sistem de canalizare”, ne-a declarat Nicolae Tascã,  purtãtor de cuvânt Primãria Petrosani. Însã, dacã ne gândim putin la ce înseamnã introducerea sistemului de canalizare pe o stradã si mai ales la cât timp dureazã, ne putem da seama cã zona va arãta asa mult timp de acum încolo si cã asfaltarea este departe.

De-a lungul anilor, aici s-au mai fãcut plombãri pe ici pe colo, însã insuficiente fatã de traficul auto destul de intens din zonã.

Luiza Andronache