Inca 2 zile pana la referendum

La referendumul programat pentru data de 29 iulie, in Petrosani, sunt asteptati la urne 37.217 cetateni cu drept de vot. Pentru acestia vor fi deschise 26 de sectii de votare care vor functiona intre orele 7:00 si 23:00. Actele in baza carora pot vota acestia sunt: cartea de identitate, cartea de identitate provizorie si buletinul de identitate. Cu pasaportul vor putea vota „afara” doar cei care sunt plecati in strainatate.

In ceea ce-i priveste pe cei 30 de cetateni care locuiesc in Petrosani, dar provin din alte tari componente ale Uniunii Europene, acestia nu vor putea vota la referendumul pentru demiterea (sau nu) a presedintelui Romaniei. In alta ordine de idei, campania electorala se va incheia in data de 28 iulie, ora 7:00.

Mircea Nistor

 

Advertisements

3 comentarii la „Inca 2 zile pana la referendum

 • 27 iulie 2012 la 08:19
  Permalink

  Nu mergem la vot,PSD-ul nea mintit.

 • 27 iulie 2012 la 15:48
  Permalink

  LE-A FACUT-O BASE LA PSD-isti… prost de tot POnta…asata este cand ti se intuneca mintile de lacomie de putere, incepi sa crezi ca esti cel mai important,ca tu faci jocurile… slab, slab de tot.

  Se pare ca si cei din gasca PSD-ista au inteles ca POnta ii duce de rapa, o sa se spele pe maini de el, foarte rapid.

 • 27 iulie 2012 la 16:08
  Permalink

  @minerii .Stai acasa, dar nici la toamna sa nu iesi la vot…ca aleasa poate scapa si candideaza din nou.Si apropo nea „minerii” se scrie NE-A , mama ei limba romana.

Comentariile sunt închise.