Licitatia pentru centurã, în evaluare

Încã nu se cunoaste constructorul care va executa lucrãrile de modernizare a centurii municipiului Petrosani.  Municipalitatea de la Petrosani are în vedere reabilitarea a aproape 3 km din cea de-a doua parte a soselei de centurã. Este vorba de tronsonul curpins între km 130+290 – km 131+750 (DN66). Proiectul are o valoare de 3.968.760 lei, fãrã TVA. Vor fi efectuate mai multe lucrãri de amenajare a soselei care includ si trotuarele aferente. Deocamdatã licitatia se aflã la faza de evaluare a dosarelor.

“Centura e în licitatie. E în evaluare de cãtre comisie”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Centura municipiului Petrosani, cuprinsã între sensul giratoriu cu avion si sensul giratoriu cu biserica catolicã, va fi asfaltatã. Edilii din localitate au stabilit cã proiectul de reabilitare se va întinde pe o perioadã de doi ani, sursa de finantare fiind, deocamdatã, doar bugetul local. În acest sens au  fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru obiectul de investitii “Reabilitare strada 1 Decembrie 1918  din municipiul Petrosani, judetul Hunedoara, între km 130+290 – km 131+750 (DN 66)”. Micile reparatii de întretinere a carosabilului costã prea mult si nu au efectul scontat. Autoritãtile petrosãnene au solicitat si sprijin financiar de la Consiliul Judetean Hunedoara, însã, deocamdatã, în zadar.

Monika BACIU

One thought on “Licitatia pentru centurã, în evaluare

  • 11 iulie 2017 at 23:01
    Permalink

    Consiliul Judetean Hunedoara

    Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu poate finanta cu ceva bani nici Spitalul Petrosani iar pentru modernizarea asfaltarea drumului judetean din Parang au inventat o scuza dar are bani pentru construirea unui nou stadion Corvinul . Valea jiului a votat tot timpul cu PSD !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *