VRÃJEALA CU POPORU’ CÃ NU CRESTE SPORUL!

Ati vãzut cine a jucat finala Supercupei României? Douã echipe care au ca resedintã competitionalã orasele Ovidiu si Voluntari. Douã localitãti care, la un loc, aveau populatia Petrosaniului acum vreo 25-30 de ani! Mai concret, Voluntariul are aproape 43.000 de locuitori în timp ce Ovidiu numãrã 14.000 de suflete. Deci, se bate apa-n piuã atunci când se clameazã faptul cã, vai Doamne, ce mici sunt orasele din Valea Jiului, de nu-si permit nici mãcar o echipã în  Liga a III-a. Da’ ãstia cum pot? Una-i privatã, aia de la Ovidiu, cu Gheorghe Hagi în calitate de sponsor, alta-i de stat (sic!) aia de la Voluntari unde bagã banii în ele la primãria orasului Voluntari, ãla cu 43.000 de locuitori. Asa cã, vrãjeala cu lipsa unui popor numeros este clar  contrazisã de cele douã orase liliputane în ceea ce priveste numãrul de locuitori.Apropo, luând si Supercupa României (1-0 în finala cu Viitorul Contanta – Ovidiu), F.C. Voluntari a devenit cea mai tare echipã din România!?

GENU TUTU

2 comentarii la „VRÃJEALA CU POPORU’ CÃ NU CRESTE SPORUL!

 • 10 iulie 2017 la 22:04
  Permalink

  Vrem modernizarea stadionului Jiul Petrosani ! Sa se uneasca patroni din valea jiului si sa avem o echipa de fotbal macar in a Liga II-a .

  Răspunde
 • 12 iulie 2017 la 10:53
  Permalink

  Dac? cei mai de succes patroni din Vale ar angaja fiecare câte un juc?tor s-ar rezolva rapid problema echipei fanion JIul Petro?ani.Poate cândva…..!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.