Trece Costel Avram la PNL?

Surse demne de încredere dau ca sigurã trecerea  fostului vicepresedinte al CJ Hunedoara, de la PRM la liberali ori din toamnã sau cel mai târziu la începutul lui 2013.

Costel Avram este director general la regia de apã din Valea Jiului si spune cã nu s-a pus problema de a se înscrie în PNL sau alt partid, dar recunoaste cã nu va iesi din viata politicã. Cert este cã la PRM, chiar dacã este presedinte de organizatie judeteanã, Costel Avram are sanse mici de a obtine o un mandat de senator sau deputat, mai ales dupã ce acelasi segment de alegãtori a fost „captat” de cãtre PPDD.. Aceleasi surse îl dau pe Avram ca un potential candidat în toamnã la alegerile parlamentare, chiar dacã n-a fost stabilit si pentru ce fotoliu, respectiv de deputat sau senator. Directorul SC Apa Serv Valea Jiului ar candida într-un colegiu din Valea Jiului. „Nu mã grãbesc sã plec de la Apa Serv. Vreau sã-mi fac treaba si sã fac din societatea aceasta una competitivã. Am mânã liberã si sustinere pentru acest lucru”, a precizat fostul vicepresedinte al CJ Hunedoara. În cel mai rãu caz, Avram ar trece la liberali de la începutul anului viitor unde are un aliat puternic, chiar pe presedintele organizatiei judetene a PNL Hunedoara, totodatã si presedinte al CJ Hunedoara.

Maximilian Gânju

 

Advertisements

3 comentarii la „Trece Costel Avram la PNL?

 • 27 iulie 2012 la 07:59
  Permalink

  Avrame, ieftineste apa in Valea Jiului ca ne saracesti de tot.

 • 27 iulie 2012 la 08:21
  Permalink

  Costelus azi suntem ocupati cu Base. De luni ne ocupam si de tine ca ai tinut cu ursu’ la locale.

 • 28 iulie 2012 la 11:27
  Permalink

  Bine ar fi sa treaca in lumea cealalata. Esteun profitor, un venetic, un corupt: cum altfel ajungea vicepres de CJ, singur consilier judetean PRM, din cateva alti zeci de membri ai alor partide? Si-a vandut sufletullui Molot, stapanul de sate. Mi-e scarba de tine Avra,e, mi-e scarba de voi corupti din partide care ne-au otravit viata.

Comentariile sunt închise.