Darius Câmpean: „Adrian Jurca – un personaj trist, care minte”

Presedintele Sindicatului Muntele, Darius Câmpean, a reactionat imediat la declaratiile fostului lider de la Livezeni, Adrian Stefan Jurca.  Câmpean spune cã acesta aruncã acum cu noroi în activitatea celor care au cãutat sã facã sã meargã Complexul Energetic Hunedoara, minte si defãimeazã voit munca sindicalã, uitând cã a încurcat mult totul. Si, în plus, uitã cã lupta sã nu i se desfacã, în ultimele luni, contractul individual de muncã si acum, vrea ca pe pile, sã se întoarcã înapoi la minã. „Când noi negociam acordarea retroactivã a drepturilor minerilor, prima de Pasti, când noi eram la Bucuresti, la Ministerul Economiei, ori la Consiliul Concurentei ca sã prelungim cu încã un an activitatea minei Lupeni, domnul Jurca Adrian Stefan nu stia cum sã mai facã sã nu îi desfacã directorul Melczer contractul individual de muncã. Despre insolventã nu  comentez, asa cum mi-a cerut el, pentru cã acolo dedesubturile sunt urâte si mult mai ample, iar acest om, în loc sã se fi preocupat de mina pe care o reprezenta si de minerii lui, pentru cã la Livezeni  o investitie este întârziatã cu o jumãtate de an, el avea probleme personale si lupta, asa cum am zis, sã nu i se desfacã contractul de muncã individual.  Este chiar ultimul comentariu pe care îl fac în legãturã cu acest om”, a spus Darius Câmpean, presedintele Sindicatului Muntele. De altfel, toti liderii sindicali au reactionat atunci când au aflat cã Adrian Stefan Jurca ar urma sã fie reangajat la minã si au declarat cã nu sunt de acord cu acest fapt.

Diana Mitrache

4 comentarii la „Darius Câmpean: „Adrian Jurca – un personaj trist, care minte”

 • 4 iulie 2017 la 19:44
  Permalink

  Daca Jurca poate sa se reangajeze la CEH atunci sigur sunt pensionari angajati la CEH ,asa ca dl Darius ori dai lista cu ,,baietii destepti” ori ciocu mic ,, ai nostrii ”fac ce vrea muschiul lor.

  Răspunde
 • 4 iulie 2017 la 20:53
  Permalink

  acest mizerabil jurca e sluga si limba in cur a lui cristi remerita,un gunoi pontat fictiv ani de a rindul un om de o calitate umana si morala egala cu zero

  Răspunde
 • 4 iulie 2017 la 21:05
  Permalink

  Lasati certurile sindicale si contribuiti la bunul mers al CEH , investiti la termocentrala Paroseni si in minerit EM Vulcan si EM Livezeni .

  Răspunde
 • 5 iulie 2017 la 11:20
  Permalink

  BREAKING NEWS: Jurca, angajat consilier la CEH.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.