Încã 30 de zile de arest pentru politistul Sucilã

Politistul Adrian Sucilã îsi sustine în continuare nevinovãtia, dar judecãtorii i-au mai dat 30 de zile de arest preventiv. Sucilã, acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul minor al viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica, a fost prezentat joi magistratilor de la Petrosani.

Procurorii de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara au obtinut prelungirea mandatului de arestare preventivã cu încã 30 de zile în cazul politistului Adrian Sucilã. La iesirea din sala de judecarã, acesta a sustinut, în continuare, cã este nevinovat si cã totul este o înscenare. „Am spus si astãzi realitatea. Nu existã nicio probã. Mã tin în arest pentru cã nu gãsesc nimic si tot cautã”, a spus Sucilã. De asemenea, apãrãtorul politistului, Daniel Tomescu, sustine cã  nici pânã acum nu au apãrut probe care sã sustine acuzatiile procurorilor de caz. „S-a admis propunerea prelungirii mãsurii de arest preventiv formulatã de Parchetul de pe lângã tribunalul Hunedoara. Motivul este cã se continuã cercetãrile în acest dosar, perchezitia informaticã încã nu s-a terminat, iar Parchetul insistã cã lãsarea lui în libertate ar putea fi o problemã pentru anchetã, în sensul cã acesta ar  încerca sã zãdãrniceascã adevãrul prin influentarea martorilor sau pãrtilor vãtãmate din dosar”, a declarat av. Daniel Tomescu. Dosarul a  fost, oricum completat cu toate actele fãcute de Parchet în perioada scursã de la retinerea lui, inclusiv rezultatele preliminare ale perchezitiei informatice si declaratii de martori. Iar procurorii spun cã au indicii temeinice. „Motivele pentru prelungirea arestãrii sunt cã mai sunt de efectuat acte de urmãrire penalã în dosar si cã temeiurile care au stat la baza arestãrii preventive existã si în prezent. Noi am spus si, spunem noi, am dovedit, prin ce este la dosar, cã existã indicii si probe temeinice cã inculpatul si învinuita (n.r. fiica viceprimarului din Vulcan) se fac vinovati de sãvârsirea faptelor”, a declarat Adina Velescu, purtãtor de cuvânt al Parchetului de pe lângã Tribunalul Hunedoara.

Adrian Sucilã a fost ridicat de la domiciliul sãu din Vulcan la începutul lunii iulie, într-o anchetã declansatã de Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara, care s-a autosesizat în acest caz. Sucilã este acuzat de corupere sexualã, act sexual cu un minor si furt. Fiica viceprimarului din Vulcan este de asemenea pusã sub acuzare, iar procurorii spun cã ar fi asistat la scenele de sex dintre politist si fratele ei si chiar ar fi filmat.

Carmen Cosman

Advertisements

2 comentarii la „Încã 30 de zile de arest pentru politistul Sucilã

  • 27 iulie 2012 la 19:16
    Permalink

    cei de la ziarul vaii jiului spun ca Sucila sta degeaba in inchisoare

  • 27 iulie 2012 la 22:21
    Permalink

    „Inca 30 de zile”,nu cumva la cerere ? La „stabilimentul” Bircea,din zvonuri,cica se poarta moda „pantaloni in vine” si ridicatul sapunului la dus.

Comentariile sunt închise.