Sindicalistii mineri, atac împotriva unui ortac

S-a vehiculat în presã cã fostul lider al minerilor de la Mina Livezeni, recent iesit la pensie, Adrian Jurca, ar urma sã fie din nou angajat la CEH.  Asta i-a nemultumit pe sindicalistii din minerit, care nu vãd cu ochi buni angajarea fostului lider sindical, care a întors de câteva ori, prin procesele intentate, insolventa CEH, iar acum vrea din nou sã se angajeze, dupã ce s-a pensionat.

Prin intermediul unui comunicat remis presei, actualii lideri ai sindicatului Muntele au reactionat dur. „Fatã de informatiile apãrute în spatiul public privind o eventualã angajare în cadrul CEH a fostului lider de sindicat Jurca Stefan Adrian, Sindicatul Muntele  precizeazã cã nu este de acord cu aceastã posibilã reangajare a acestui individ. Nu întelegem ratiunile si logica unei eventuale decizii în acest sens, mai ales cã, atât la nivelul competentelor, cât si la nivel de caracter uman, acest specimen lasã mult de dorit. Sperãm, desi nu intrã în sfera competentelor noastre, cã aceastã reangajare nu  se va realiza efectiv, pentru cã ea nu aduce nimic bun pentru Complexul Energetic Hunedoara”, se aratã în comunicatul semnat de presedintele sindicatului Muntele, Darius Câmpean.

Adrian Stefan Jurca, fostul lider al minerilor de la Mina Livezeni, nu  a vrut sã comenteze afirmatiile lui Darius Câmpean, dar i-a solicitat liderului sã îi transmitã angajatilor de la Lupeni, ce se întâmplã cu aceastã minã? Mai mult, acesta a tinut doar sã afirme faptul cã „toti oamenii îsi iau salariile, conturile nu sunt blocate si CEH nu este în insolventã, ceea ce este 100% meritul meu”, a afirmat Adrian Jurca.

Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Sindicalistii mineri, atac împotriva unui ortac

  • 3 iulie 2017 la 22:22
    Permalink

    acest jurca este o rusine pentru mineri si minerit e omul de casa sluga clanului resmerita,a pacalit multi oameni cu bani la livezeni,a fost o viata pontat fictiv e condamnat pentru evaziune a facut afaceri dubioase chiar cu stancu alta sluga a senatorului penal…ce dracu sa mai caute in minerit jurca stai dracu pe munti sau unde vrei tu si lasa mineri in pace limba in cur ce esti sa ti fie rusine si tie si penalului de resmerita….

Comentariile sunt închise.