Angajatii ApaServ Valea Jiului nu performeazã doar în cadrul societãtii, ci si în afara acesteia. Conducerea ApaServ Valea Jiului a organizat prima editie a Cupei ApaServ la tenis de câmp.  Aceste întreceri fac parte din cadrul unor actiuni de team-building. La startul competitiei s-au înscris un numãr de 28 de persoane, 18 bãieti si 10 fete, cu totii angajati din cadrul Apa Serv Petrosani, acestia fiind sustinuti frenetic de inimosii suporteri prezenti în tribune pe toatã durata desfãsurãrii competitiei, acestia fãcând fatã cu brio temperaturilor foarte ridicate. Chiar dacã pentru multi dintre cei prezenti a fost pentru prima datã când au tinut o rachetã de tenis în mânã, prin implicarea profesorilor de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Petrosani, în frunte cu Medveschi Vasile, Lupsanic Alexandru Sebastian si Bãlus Nicolae Codrut, care au dat o mânã de ajutor celor care au participat la aceastã competitie, meciurile au decurs în cele mai bune conditii, fiind în acelasi timp, spectaculoase.

“Sãptãmâna în curs a adus pentru Apa Serv Valea Jiului Petrosani, organizarea primei editii a Cupei Apa Serv la tenis de câmp, în colaborare cu Clubul Sportiv Scolar (CSS) Petrosani. Prin implicarea profesorilor de la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Petrosani, în frunte cu Medveschi Vasile, Lupsanic Alexandru Sebastian si Bãlus Nicolae Codrut, care au dat o mânã de ajutor celor care au participat la aceastã competitie, cu mentiunea cã, pentru multi dintre cei prezenti a fost pentru prima datã când au tinut o rachetã de tenis în mânã. La startul competitiei s-au înscris un numãr de 28 de persoane, 18 bãieti si 10 fete, angajati din cadrul Apa Serv Petrosani, acestia fiind sustinuti frenetic de inimosii suporteri prezenti în tribune pe toatã durata desfãsurãrii competitiei, acestia fãcând fatã cu brio temperaturilor foarte ridicate. Meciurile s-au disputat pe terenurile de tenis din incinta bazei Clubului Sportiv Scolar (CSS) Petrosani. Meciurile au fost extrem de echilibrate, semifinalele si finalele fiind de-a dreptul “dramatice””,  aratã cei de la ApaServ Valea Jiului.

Clasamentul Cupei Apa Serv editia I, la fete a fost dupã cum urmeazã: Locul I – Dãian Adriana, Locul II – Vitan Felicia, Locul III – Benke Roxana, Locul III – Hebel Ecaterina. Primul loc la bãieti a fost adjudecat de Cristian Nitã, acesta fiind urmat pe locul II de Cazan Cristian, locul III – Olariu Dan, Locul III – Ciocan Horia.

“Acest eveniment, premierã în cadrul Apa Serv, face parte din cadrul programelor de team building derulate în mod frecvent de cãtre Apã Serv Valea Jiului, pentru a consolida relatiile colegiale între salariati, fiind urmat de alte competitii printre care amintim: Cupa Apa Serv editia II la fotbal, campionat de badminton si tenis de masã”, mai aratã cei de la societatea de apã.  Cupa ApaServ la tenis vine dupã o altã competitie organizatã de societate, cea de fotbal.

Monika BACIU