21 de cupluri din municipiul Vulcan au serbat nunta de aur în cadrul „familiei” vulcãneni. Seniorii Vulcanului au fost sãrbãtoriti, la sfârsitul sãptãmânii trecute, la ”Nunta de aur” de autoritãtile locale.

Astfel, certificatul nuntii de aur, emis cu statut special de cãtre autoritãtile locale de la Vulcan a fost înmânat de cãtre primarul Gheorghe Ile familiilor care au petrecut jumãtate de secol alãturi. Ca de fiecare datã, amfitrion  al evenimentului a fost primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile, care a tinut sã îi felicite  pe cei care au ajuns la aniversarea a 50 de ani de la momentul în care  si-au jurat credintã în fata ofiterului de stare civilã.

”Vã felicit pentru cã ati ajuns la aceastã adevãratã performantã a vietii de cuplu. 50 de ani de viatã în familie înseamnã, cu sigurantã, un model pentru fiecare dintre noi. Consiliul local si Primãria municipiului Vulcan apreciazã aceastã performantã a dumneavoastrã, asa cum apreciem tot cea ce ati fãcut pentru comunitatea noastrã localã a cãrei dezvoltare poartã si o parte din amprenta muncii dumneavoastrã. Vã doresc sãnãtate, ani cât mai multi împreunã în frumoasa familie pe  care, cum se vede, ati construit-o si ati consolidat-o în aceastã jumãtate de secol. Permiteti-ne sã vã onorãm cu gândurile noastre bune si sã vã dorim La multi ani!”, le-a spus primarul Gheorghe Ile venerabililor sãi invitati. Cuplurile de aur ale Vulcanului au primit din partea autoritãtilor locale, împreunã cu certificatul nuntii de aur, dupã datinã, si un ”dar de nuntã” oferit de Primãria si Consiliul local Vulcan, dar si felicitãri si buchete de flori din partea primarului Ile, a viceprimaului Cristian Merisanu, a directorului economic Luminita Leonte si a presedintelui Comisiei de Culturã din Consiliul local, Pompiliu Barbu.

Monika BACIU