Trei zile de spectacole, activitãti culturale si sportive sunt anuntate, la finele acestei sãptãmâni, la Vulcan. Deja circulatia pe centrul orasului a fost restrictionatã si activitãtile culturale au fost în toi.

Administratia localã a început cu premierea celor mai buni elevi din scolile si liceul de la Vulcan, dar si cu cei care sunt exemple pentru comunitatea localã.

„Începem cu premierea familiilor care împlinesc 50 de ani de cãsãtorie, apoi felicitãm si acordãm diplome elevilor care au premii la olimpiade si avem o lansare de carte si o expozitie de artã fotograficã, denumitã „Vulcanul vechi si nou” ”, a spus Gheorghe Ile,  primarul municipiului Vulcan.

Pe Bulevardul Mihai Viteazul sunt deja cei care vor încânta culinar locuitorii acestui oras si nedeia începe vineri cu un spectacol în aer liber, la care participã Fuego.  „Avem instalatã scena, unde vor evolua tineri din Vulcan si Valea Jiului si vineri se încheie cu un artist consacrat, foarte iubit în general de doamne”, a mai adãugat primarul din Vulcan. Sâmbãtã si duminicã spectacolele continuã. Lidia Buble, Mihai Mãrgineanu, dar si artisti de muzicã popularã vor urca pe scenã, spre încântarea tuturor.  „Pe scenã, începând cu orele 20,00 vor fi artisti consacrati si  înceheiem seara de sâmbãtã cu un foc de artificii. În jurul orei 12,00, duminicã, urmeazã  parada portului popular, pe Bulevardul Mihai Viteazul, pânã la Brazi, iar în jurul orei 14,00, începem activitatea  culturalã, cu muzicã  popularã, pânã în jurul orei 21,00, când vom încheia activitatea celei de-a 45-a editie a Nedeii Vulcãnene”, a mai spus Gheorghe Ile.  Dintre solistii de  muzicã popularã, care vor urca pe scenã, amintim pe: Andra Matei Moldova, Norica Hategan, Felicia Stoian, Maria Coman, Ionut Bledea si Diana Cârlig, Roberta Crindea,  Jienii Petrosaniului,  Junii Petrileni si Bujorii Muntelui.

Diana Mitrache