Cadouri pentru nou-nãscuti si copiii cu probleme

O mânã de oameni cu suflet mare, care mereu fac minuni, au încheiat o nouã actiune umanitarã în judetul Hunedoara.  Au pus mânã de la mânã si au cumpãrat 40 de landouri, pe care, mai apoi,  le-au împãrtit la maternitãtile din Hateg, Deva, Petrosani si  ultima statie a fost în Valea Jiului.

„La sfârsitul sãptãmânii trecute, am încheiat actiunea „landouri pentru bebelusi ” la spitalul din Vulcan, unde am fost primiti cu drag, ca si la toate celelalte spitale din Judet. Am oferit landouri la spitalele din Petrosani, Hateg si Deva si credem cã de ele se vor bucura urmãtorii nou-nãscuti, ce provin din familii ce nu îsi permit un trusou complet, la iesirea din maternitate a unui pui de om”, a spus Mariana Popa, care alãturi de Lavinia Grigoriu, consilier local la Petrosani, a dãruit cadourile. Nu sunt, însã, la prima actiune si, dacã au finalizat-o pe cea dedicatã bebelusilor, nu au uitat de cei mai mãricei si cu probleme de sãnãtate. Au luat mai multi copii, de la centre de plasament din Valea Jiului si, sãptãmâna trecutã, i-au dus la Parco Cavali, unde au avut ocazia sã se plimbe cu caii.

„Evenimentul s-a numit „Noi dãruim pentru voi” si au participat copii cu probleme speciale de la DGASPC Hunedoara, centrele de plasament Vulcan si Lupeni, dar printre ei s-au numãrat si câtiva copii, însotiti de pãrinti. Cei de la Fit4u, instructorii Alina Stanci si Iulia Turcasiu au adus câteva momente de miscare în aer liber si au implicat copiii în dansuri interactive. A fost si o demonstratie de tir cu arcul a sportivilor lui  Viorel Hãbian, iar Luminita Boros a oferit lectii tuturor participantilor. Toti participantii au avut nenumãrate surprize, au primit cadouri si dulciuri. S-au plimbat cu trãsura, au vizitat animalele din incintã, iar cine a dorit, a fãcut echitatie”, a mai spus si Lavinia Grigoriu.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Cadouri pentru nou-nãscuti si copiii cu probleme

  • 9 octombrie 2017 la 17:41
    Permalink

    O actiune de propaganda electorala specifica hotilor din psd.ï

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.