Complexul Energetic Hunedoara are incepand din aceasta saptamana o noua structura de conducere. Nu mai are directori generali adjuncti, iar directorul comercial a fost inlocuit.

N ica, inginer principal, Giurgiu, dispecer

Posturile ocupate pana ieri de Petre Nica si Horia Giurgiu au fost desfiintate printr-o decizie a Consiliului de Administratie. Celor doi le-au fost oferite posturi pe masura pregatirii.  “Domnul Nica este  inginer principal specialist la biroul productie. Nici eu nu stiu fisa postului la fiecare angajat pana la capat, dar va urmari activitatea de productie la sucursalele miniere si va interveni acolo unde este cazul, cu tot ce ii cade in sarcina in fisa postului”, a declarat Viorel Stancu,  directorul general al CEH.   Horia Giurgiu, fostul director general adjunct, va ocupa postul de dispecer al termocentralei Mintia.  “Domnul Giurgiu, in urma discutiilor pe care  le-am avut cu dansul, va trece dispecer in cadrul termocentralei Mintia, incepand de astazi (luni-n.r.). Dispecer e o functie importanta, efectiv conduce  termocentrala. Este acel fost ofiter de serviciu, cum era la noi. Dansul raspunde de activitatea termocentralei”, a mai spus sursa citata.  Consiliul de Administratie al CEH a decis desfiintarea celor doua posturi de director general adjunct pentru a scurta “fluxul informational”.

Calin Laza revine pe postul de director comercial

Calin Laza il inlocuieste pe Mihail Stoicescu in functia de director comercial. Laza a mai ocupat postul de director comercial pe mandatul lui Mihael Melczer, insa acesta a fost schimbat cu Stoicescu la scurt timp dupa instalarea noii echipe de conducere.  La acel moment, Viorel Stancu, directorul general al CEH, declara ca Stoicescu fusese detasat, temporar,  pe postul de inginer sef electromecanic la mina Livezeni. Calin Laza a ocupat postul de director comercial in baza unui concurs pe care l-a sustinut. Mihail Stoicescu a fost numit consilier al directorului general al CEH. “De astazi (luni-n.r.) domnul Laza revine pe postul de director comercial. Domnul Stoicescu este consilier de specialitate cu sarcini precise privind investitiile care se vor realiza la mina Livezeni, cunoaste foarte bine problemele de acolo, avand ca sarcina  speciala urmarirea, pornirea si punerea in functie a noii capacitati de productie intr-o luna de zile. Se va ocupa de contract, tot ce inseamna mina Livezeni, va avea un rol bine definit”,  a declarat Viorel Stancu, directorul general al CEH. In momentul de fata, directorul general al CEH are trei consilieri. Mihail Stoicescu, Constantin Jujan si Verginica Popescu sunt cei care il consiliaza pe Viorel Stancu.

Monika BACIU