Bazinul scolar e în grafic

Primul bazin scolar care se construieste la Petrosani este în grafic. Potrivit celor din primãrie, toate lucrãrile s-au executat la timp  si de Ziua Nationalã a României vom inaugura bazinul.

La Petrosani lucrãrile au început în luna decembrie a anului trecut si reprezentantii primãriei spun cã s-a lucrat bine si chiar în avans. „Bazinul va fi finalizat în data de 1 decembrie a acestui an.  Lucrãrile sunt în grafic si chiar unele dintre ele sunt înaintate”, a spus Nicu Tascã, purtãtor de cuvânt la Primãria Petrosani.

Lucrãrile au o valoare estimativã de aproximativ 4,5 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat. Clãdirea în care va fi construit bazinul de înot va avea o suprafatã de 840 de metri pãtrati si va avea douã niveluri, parter si un etaj. Bazinul se va afla la etajul unu si va avea o lungime de 25 de metri, o lãtime de 12,5 metri, iar adâncimea va fi variabilã, de la 1,20 la 1,80 metri.

B azinul va fi prevãzut cu cinci culoare de înot.

Valoarea estimativã a investitie ce urmeazã a se derula la Petrosani este de 4.413.000 de lei. În totalitate, fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat al României, prin Ministerul Dezvoltãrii Regionale si Turismului.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.