Au debutat Zilele municipiului Petrosani. Afla cine canta!

Sfârsitul de sãptãmânã se anuntã unul încãrcat la Petrosani. Cea de-a XVI-a editie a Zilelor municipiului Petrosani a debutat încã de ieri. Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, a anuntat desfãsurarea actiunilor care vor avea loc pe tot parcursul urmãtoarelor zile.

“Zilele municipiului Petrosani se vor desfãsura în aceastã sãptãmânã. Îi invit pe toti cei care vor sã participe la aceste evenimente, vineri si sâmbãtã vor avea loc spectacole, de muzicã popularã si muzicã usoarã. Miercuri la ora 11 avem parada costumelor de carnaval, se pleacã din fata primãriei pânã la Teatrul Dramatic ID Sîrbu, la rotondã unde dupã paradã, actorii vor juca o piesã de teatru pentru copii. La ora 13:00 o sã avem o masã rotundã “Cultura Vãii Jiului în context national”, în sala de consiliu, vom decerna si douã titluri de cetãtean de onoare unor scriitori. La ora 15:00 avem deschiderea oficialã a Zilelor municipiului Petrosani, de asemenea vom decerna sase titluri de cetãtean de onoare. Vineri avem spectacol de muzicã popularã, spectacolul începe în jurul orei 18:00, iar sâmbãtã va fi spectacolul de muzicã usoarã. La muzicã popularã vom avea interpreti atât din Valea Jiului, cât si de la nivel national, e vorba de Andreea Voica, Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, iar la muzicã usoarã vom avea Zdob si Zdub, Andreea Bãnicã, Heavito si Tamy”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

5-1

5-2

Anul acesta va avea loc si un meci de fotbal între echipele Jiul Petrosani si Craiova Maximã la care vor lua parte fotbalistii de aur ai României.

“Un eveniment interesant si important pentru comunitatea noastrã va fi sâmbãtã, la ora 11:00, când va avea loc meciul de fotbal dintre echipele old-boys Jiul Petrosani si Craiova Maxima si-au anuntat prezenta la Petrosani, fostele glorii ale României, Balaci, Cãmãtaru… si fotbalistii de la Jiul Petrosani. Intrarea este liberã”,  a mai spus primarul.  Evenimentele se vor încheia sâmbãtã, atunci când va avea loc si un spectaculos foc de artificii si joc de lasere.

Monika BACIU

Advertisements

3 comentarii la „Au debutat Zilele municipiului Petrosani. Afla cine canta!

 • 31 mai 2017 la 20:04
  Permalink

  Si marele organizator este acela?i Marian Bâzoi care taie si spânzura si împarte locurile dup? bunul pre?,oare domnul primar ?tie si ai lui ?efi ,ce afaceri învârte acest mare organizator ???

 • 3 iunie 2017 la 12:26
  Permalink

  Valea Jiului este pe moarte dar hai sa ne zbenguim.

 • 29 mai 2019 la 20:29
  Permalink

  Buna ziua,
  Desi am plecat de multi ani din Petrosani, am urmarit cu placere activitatea culturala si sociala din Petrosani, si am fost impresionat de progresul facut in dezvoltarea orasului, de la orasul vechi Austro-Ungar cunoscut de mine, si pana in prezent. Evolutia este evidenta, indiscutabila, desigur cu unele remarci privind conservarea unor cladiri vechi de patrimoniu arhitectural disparute, dar pot spune in final ca Dl Primar Ridzi a contribuit mult la evolutia in bine al orasului.

Comentariile sunt închise.