Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane Deva, cu sprijinul Consiliului Judetean Hunedoara, vã invitã sã participati la Concursul International Piano „Modus vivendi”, Editia a II-a, organizat de ONG Piano „Modus Vivendi” în parteneriat cu institutia noastrã si cu Liceul de Arte „Sigismund Todutã” Deva.

Evenimentul va avea loc în perioada 1 – 3 iunie 2017, în Sala Semineului din Palatul Magna Curia, iar potrivit organizatorilor „acest concurs se remarcã prin obiectivitatea cu care sunt jurizati concurentii, ca noutate aducând premierea profesorilor care s-au remarcat prin punctajele acumulate de cãtre elevii lor”.

Programul Concursul International Piano „Modus vivendi”, Editia a II-a, este urmãtorul:

1 iunie 2017, ora 18.00 – festivitatea de deschidere a concursului, în urma cãruia pianistii Zoltan Zsigmond si Eva Papp Zsigmond din Szeged – Ungaria, vor sustine un recital de pian la patru mâini. Repertoriul pe care îl vor interpreta va contine lucrãri de prestigiu din creatia marilor compozitori clasici. Juriul concursului va fi format din pianisti si profesori din Szeged – Ungaria, Timisoara si Deva. La prima editie a concursului au fãcut parte din juriu pianisti din Germania si SUA, pe lângã participarea delegatiei din Szeged.

2 iunie 2017, între orele 09.00 – 20.00 – desfãsurarea concursului. Vor participa concurentii din: Szeged – Ungaria, Alba Iulia, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Petrosani, Satu-Mare, Oradea, Lugoj si Deva, elevi în clasele 0-VIII.

3 iunie 2017, între orele 09.00 – 12.00 – continuarea concursului, cu elevi din clasele liceale. Ora 16.00 – festivitatea de premiere a concurentilor, concertul de galã si decernarea Marelui Premiu.

Vã asteptãm!

12-1

Sectia de Marketing si Relatii cu Publicul