Pentru Lucian Resmeritã, candidatul propus de PSD Lupeni pentru preluarea functiei de primar al localitãtii în alegerile de la 11 iunie, continuarea programului de reabilitare si modernizare a infrastructurii publice din municipiul Lupeni constituie una din cele mai importante obligatii asumate în fata cetãtenilor.

”Vreau sã-i asigur pe toti cetãtenii municipiului Lupeni cã niciuna dintre zonele în care se aflã blocuri sau gospodãrii individuale nu va rãmâne în afara programului meu de mãsuri pentru modernizarea infrastructurii de transport rutier si pietonal din orasul nostru”, dã asigurãri Lucian Resmeritã. Acesta aratã cã, gratie unui proiect adoptat de echipa PSD din Consiliul local Lupeni, deja se aflã în plin proces de executie mai multe investitii în acest sens, aflate în diferite stadii de derulare, unele fiind deja finalizate.

”Voi continua proiectul de reconstructie a strãzilor, trotuarelor, aleilor dintre blocuri si a cãilor de acces din trotuare cãtre blocurile de locuinte, precum si amenajarea de parcãri si spatii verzi, pe întreg Bulevardul T. Vladimirescu, de la sediul Primãriei pânã la iesirea spre Uricani, la sediul Universal Edil. Similar, voi continua proiectul de modernizare a strãzilor Calea Brãii, str. Straja si str. Pomilor. O atentie aparte voi acorda continuãrii si finalizãrii acestui tip de lucrãri din cartierul Parângului, zona Spiru Haret, zona Aleea Castanilor si în Cartierul Viitorului. Lucrãri de acest fel vor începe si în Cartierul Stefan, str. Brazilor, str. Tusu, str. Vânãtorilor, str. 9 Mai s.a.m.d.”, spune Lucian Resmeritã, candidatul de primar propus de PSD. Lucian Resmeritã aratã cã pentru toate aceste investitii publice, administratia localã a reusit sã atragã importante fonduri de investitii, prin eforturile depuse în acest sens de fostul primar, Cristian Resmeritã. În prezent senator PSD de Hunedoara, Cristian Resmeritã spune,  la rândul sãu, cã îi va acorda întregul sãu  sprijin viitorului primar social-democrat al Lupeniului, pentru finalizarea acestor importante proiecte publice de infrastructurã, dar si pentru obtinerea finantãrilor pentru alte noi si noi proiecte edilitare.