A vrut sã se spânzure din dragoste. Ion de pe strada Taia din Petrila a decis cã nu mai poate sã trãiascã fãrã „Mãria lui” si si-a pus funia de gât. Noroc cã a fost gãsit la timp de un membru al familiei, care a tãiat imediat funia.

Un bãrbat de pe strada Taia din Petrila, cunoscut cu afectiuni psihice, a vrut sã se omoare din dragoste. Bãrbatul spune cã nu poate trãi fãrã „Mãrie din Jiet”, iubirea vietii lui, asa cã mai bine se sinucide. Luni, bãrbatul si-a pus streangul de gât, hotãrât – aparent – sã termine cu viata, dar a fost gãsit la timp si salvat. Un echipaj SMURD a venit imediat la fata locului si l-a transportat pe bãrbat la Spitalul de Urgentã din Petrosani. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale, apoi Ion de pe Taia a refuzat internarea si a pãrãsit spitalul pe picioarele lui, nu înainte de a anunta cã oricum se va sinucide pânã la sfârsitul zilei. Bãrbatul, în vârstã de 53 de ani, este un  cunoscut mai vechi al oamenilor legii care au cerut de nenumãrate ori ajutorul medicilor. „Bãrbatul este cunoscut cu afectiuni psihice si are la activ mai multe tentative de autoflagelare. Numai în ultimele douã sãptãmâni l-am dus la spital de trei ori, exact cu probleme de genul acesta”,a  declarat comandantul Politiei Orasului Petrila, Ovidiu Zaharie.

Cunoscutii spun cã, dacã nu consumã alcool, individul este perfect normal, dar problemele apar imediat dupã primul pahar bãut.

Carmen Cosman