84 de proiecte de investitii sunt incluse în portofoliul InvestRomania. Valoarea proiectelor este estimatã la 1,6 miliarde de euro.  Laurentiu Nistor a vrut sã afle informatii despre investitorii strãini care urmeazã sã îsi înceapã activitatea în România. Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a rãspuns evaziv, motivând cã informatiile sunt confidentiale, momentan.

“Portofoliul InvestRomania cuprinde 84 de proiecte de investitii aflate în diferite stadii de implementare. Valoarea totalã a acestor investitii este de aprox. 1,6 miliarde euro, cu un numãr total al noilor locuri de muncã create de peste 15.000.  Din motive de confidentialitate nu vã putem furniza detalii suplimentare, acestea urmând a fi fãcute publice pe mãsurã ce vom primi acceptul investitorilor”, aratã oficialii Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.  Hunedoara, aproape stearsã de pe harta investitiilor

Newsletterul prezintã posibilitãti de investitii în România, dar le prezintã si pe cele existente deja. Judetul Hunedoara pare a nici nu exista. Singurã informatie despre judet este cea legatã de singurul parc industrial, si acesta la Cãlan.

Monika BACIU