Ministrul ROVANA PLUMB vine la Lupeni sa-l sustina pe Lucian Resmerita

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene Rovana Plumb se va afla vineri dupa-amiaza la Lupeni pentru a fi alaturi de candidatul PSD la Primaria Lupeni, Lucian Resmerita. Alaturi de Rovana Plumb, la Lupeni, va mai fi prezent si presedintele Consiliului Judetean Mircea Bobora, si deputatul Laurentiu Nistor.
LUCIAN RESMERITA, candidatul PSD pentru Primaria Municipiului Lupeni a avut in ultimele zile alaturi de el primari din judet, reprezentanti ai Consiliului Judetean, ori alte personalitati care au venit sa isi manifeste sprijinul pentru tânarul candidat.
Spre exemplu, in dupa amiaza zilei de miercuri Lucian Resmerita, candidatul PSD Pentru Primaria Municipiului Lupeni insotit de senatorul Cristian Resmerita , vicepresedintele Consiliului Judetean Daniel Andronache, Primarul Orasului Urcani Danut Buhaescu, Viceprimarul Orasului Uricani Corneliu Braia, viceprimarul Municipiului Vulcan Cristian Merisanu si numerosi membrii ai Organizatiei PSD Lupeni au strabatut strazile municipiului Lupeni din Zona Bucura – Parângului prezentând cetatenilor proiectele pentru localitate.
„M-am intâlnit astazi cu cetatenii din municipiul Lupeni impreuna cu reprezentanti din Parlament , Consiliul Judetean si Primarii din Valea Jiului, pentru a le prezenta ce doresc eu sa fac pentru municipiul Lupeni. Asa cum am spus mereu, este foarte important nu doar sa faci proiecte ci sa ai si sursele de finantare, pentru aceasta trebuie sa ai sprijn din partea tuturor institutiilor de conducere. Echipa care m-a insotit astazi este o garantie a faptului ca in proiectele mele de continuare a dezvoltarii Lupeniului voi gasi sprijin la toate nivelurile. Lucrurile mari se pot realiza doar in echipa!”, a declarat Lucian Resmerita candidatul PSD pentru Primaria Lupeni

One thought on “Ministrul ROVANA PLUMB vine la Lupeni sa-l sustina pe Lucian Resmerita

  • 18 mai 2017 at 14:26
    Permalink

    Sa ne mai lase in pace PSD-ul ca noi valea jiului i-am votat tot timpul dar Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) nu vrea sa modernizeze drumul judetean din Parang sub motiv ca … joc de teatru (se contesta firmele pentru licitatia lucrarilor….) dar pentru construirea de catre Consiliul Judetean Hunedoara (PSD) unui nou stadion Corvinul nu contesta nimeni desi Deva nu a votat niciodata cu PSD . Lucrarile la drumul national DN7A spre Voineasa sau oprit sub motiv ca mai vrea firma ceva bani in plus alt motiv ….. , drumul national spre Herculane se tot amana de la an la an ba protesteaza cei de la Mediu ba nu mai sunt bani ….. motive si iar motive , domeniul schiabil Parang se tot amana de la an la an sub diferite motive , gara Petrosani se amana modernizarea de la an la an …. . …..Singura solutie de dezvoltare a vaii jiului este schimbarea resedintei de judet de la Deva la Petrosani .

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *