Handbal / CELE MICI MERG ÎN MAREA FINALÃ!

Echipa de junioare V (gr. 2006-2007) a C.S.S. Petrosani, a avut o evolutie excelentã la turneul semifinal pe tarã desfãsurat la Resita (12-14 mai a.c.), reusind rezultate care i-au permis accesul în faza nationalã: 20-14 cu C.S.S. Drob. Tr. Severin, 21-17 cu C. S. Traiana Craiova 20-14 cu C.S. Leu Giarmata si 16-22 cu Liceul Teoretic „Traian Vuia” Resita.

Golgetera echipei a fost Aida Vãtãselu (36 goluri marcate) care a primit si diploma spcialã a organizatorilor pentru cel mai bun centru. Turneul final pe tarã va avea loc în perioada 9-11 iunie a.c. la Rm Vâlcea.

Lotul antrenat de prof. Edith Mileti este alcãtuit din: Sidonia Peter (p), Ioana Nitã, Edina Kiss, Lorena Postolache, Aida Vãtãselu, Diana Bartha, Diana Rache, Denisa Isari, Maria Tuhut, Alexia, Alexia Borbei, Sara Bulf, Iulia Nitã.

Declaratia zilei!
„Sunt fericitã cã acum în prag de a abandona activitatea competitionalã constat cã mai sunt generatii care iubesc handbalul. Am un lot cu niste fetite de 10-11 ani, ascultãtoare si interesate. Sper sã facem o figurã frumoasã la turneul final”, a declarat prof. Edith Mileti, antrenor handbal C.S.S. Petrosani.

GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.