Rovana Plumb vine la Petrosani sã semneze contractul de la ApaServ

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, se va afla vineri, la Petrosani, unde se va semna contractul de finantare al ApaServ Valea Jiului. Semnarea contractului care prevede investitii de 90 de milioane de euro .

“Astãzi (luni-n.r.), la Bucuresti, am stabilit împreunã cu reprezentantii Ministerului Fondurilor Europene, cã vineri, 19 mai 2017 sã semnãm, la sediul Apa Serv Valea Jiului de la Petrosani contactul de finantare pentru proiectul European ”Reabilitarea retelelor de apã si canalizare din Valea Jiului”. Pentru acest eveniment, care dã startul unor investitii semnificative pentru toate localitãtile Vãii Jiului, ne va onora cu prezenta chiar doamna Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care va fi prezentã vineri, la Petrosani în fruntea echipei de experti, si-i multumesc pentru decizia pe care a luat-o de a semna acest proiect la noi acasã, la Petrosani”, a declarat Costel Avram, directorul general al ApaServ Valea Jiului.  Este primul proiect de acest gen care este aprobat la nivelul tãrii. Investitia vizeazã reabilitarea si  extinderea retelelor de apã si canal din Valea Jiului.

“Proiectul Apa Serv Valea Jiului, primul de acest fel aprobat în România pe noul exercitiu financiar European, aduce Vãii Jiului fonduri în valoare totalã de 90 de milioane de euro. Vreau sã le multumesc tuturor colegilor mei de la Apa Serv care, printr-un efort absolut remarcabil, au fãcut posibil ca noi sã putem aplica pe acest program de finantare si, în plus, sã fim primul operator din România care are acces la fondurile alocate tãrii noastre pe acest domeniu major de activitate”, a mai spus sursa citatã.  Partea a doua a  proiectului de modernizare a sistemului de canalizare si alimentare cu apã potabilã valoreazã 67 de milioane de euro, fãrã TVA, iar zeci de km de retea vor fi reabilitati. În aceastã parte a proiectului, vor fi reabilitati 44 de km de retele, în toate orasele Vãii Jiului, 3 surse de apã, la Jiet, Polatiste  si Izvoru, aductiunea magistralã de la Valea de Pesti spre Petrosani, statiile de tratare de la Zãnoaga si Tãia si retelele de distributie din Vestul Vãii Jiului. De fapt cu ele va si începe proiectul, investitiile fiind prioritare în Lupeni si Uricani.

Monika BACIU

3 thoughts on “Rovana Plumb vine la Petrosani sã semneze contractul de la ApaServ

 • 16 mai 2017 at 20:36
  Permalink

  Poate va semna si pentru scaderea pretului apei in valea jiului .

  Reply
 • 17 mai 2017 at 04:59
  Permalink

  Daca vine plumb, va fi ok cu apa.

  Reply
 • 18 mai 2017 at 10:17
  Permalink

  Mi-se rupe bana ca vine jegoasa asta sa semne contractul de la ApaServ.
  Specimenul asta de femei este o golanca PSD-ista, de nivel inalt.
  Sa ne amintim episodul cand era ministru la mediu si avea Audi Q8, imatriculat in Bulgaria, pentru-ca in Romania costa foarte mult sa-l inmatriculeze. In Romania numai prostii inmatriculeaza masini la mana a doua in viziunea caprei de la ministerul mediului.
  Haideti sa ne amintim episodul cu „plodul ei de bani gata” care rupea Bucurestiul
  in doua, cu un Mercedes de 200.000 Euro, cumparat de masa, dintr-un salariu de bugetar la minister si o firma falimentara pe numele plodului de lux, care produce doar nimic.
  Scuzati-mi impertinenta dar, intelegeam daca duduia cu cap de Plumb, era vreun investitor in domeniul privat, dar ca si bugetar, inca nu pot sa inteleg de unde atata nesimtire.
  Locul aceste jegoase este la puscarie, nu la semnat de acte oficiale.
  Idioata asta nici in 100 de ani nu va putea sa-si justifice veniturile la cat este de proasta.
  Sa nu uitam ca, chiar ea pastorea legea inmatricularilor auto.
  Imi vine sa vomit cand aud si vad fata jegoasei asteia !

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *