Investitii în Parâng

Clãdirea statiei inferioare a telescaunului vechi din Parâng va fi refãcutã. Reprezentantii Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat din Petrosani au în vedere modernizarea clãdirii unde are loc întoarcerea instalatiei de transport pe cablu.

“Reparatii la clãdirea Statie inferioarã (întoarcere) telescaun vechi: desfacere hidroizolatie, finisaje interioare/ exterioare, vopsitorii si zugrãveli conform formular F3”, aratã anuntul DADPP. În cadrul statiunii Parâng functioneazã douã telescaune – cel de la baza domeniului schiabil (telescaunul vechi) si cel care coboarã la Hotel Rusu (telescaun nou, modern). Telescaunul vechi are douã puncte de debarcare: unul în zona cabanei Parâng (altitudine 1579m) si unul în zona superioarã a domeniului schiabil (altitudine aproximativã 1680m).

Monika BACIU

2 thoughts on “Investitii în Parâng

 • 15 mai 2017 at 19:31
  Permalink

  Cand se va termina joaca contestatilor la licitatia lucrarilor la drumul judetean din Parang si va incepe Consiliul Judetean Hunedoara modernizarea asfaltarea acestui drum ??? Valea jiului a votat tot timpul cu PSD iar Deva nu a votat niciodata cu PSD !

  Reply
 • 15 mai 2017 at 19:42
  Permalink

  Semn ca si iarna care va veni tot 40 de min o sa faci pana sus cu piesa aia de muzeu…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *