Mii de copii si parinti au umplut duminica la refuz Parcul Copiilor din Barbateni, pentru a participa la evenimentul care a avut loc la initiativa Organizatiei PSD Lupeni. Potrivit organizatorilor, prin acest eveniment s-a dorit o altfel de politica, o politica educativa prin care parintii si copiii sa-si petreaca timpul impreuna, practicând un sport al inteligentei si indemânarii, un joc de origine japoneza care este o adevarata strategie. Concursul a fost coordonat de presedintele Organizatiei PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmerit6a, indragitul interpret pasionat de kendama, CRBL si initiatorul proiectului, Lucian Resmerita impreuna cu membrii ai Organizatiei de tineret a PSD Lupeni . Alaturi de copii si parintii au urcat pe scena pentru as arata priceperea in acest joc.
La acest concurs au participat 198 de copii, din acestia 3 au fost cei care au fost premiati cu locurile 1, 2 ?i 3, dar a fost premiat cel mai mic concurent care a avut doar 4 anisori. Toti cei 198 de concurenti au participat la o tombola unde au fost oferite 20 de premii extrase de copii. Premiile au constat in kendame cu care copiii sa-si desavârsasca priceperea in acest joc si toti concurentii au primit diplome de participare astfel efortul fiecarui copil a fost rasplatit, organizatorii respectiv Organizatia PSD Lupeni reusind sa isi atinga scopul de a aduce bucurie in inimile celor mici si ale parintilor.”Ma bucur ca Dumnezeu ne-a ajutat si vremea a tinut cu noi si astfel atât copiii, cât si parintii au putut petrece câteva ore frumoase impreuna. Concursul care a avut loc ne-a aratat ce copii inteligenti si indemânatici avem in Lupeni si in intreaga Vale a Jiului, pentru ca la acest eveniment au participat copii si din Vulcan, Petrosani si celelalte localitati ale Vaii Jiului. Ii felicit cu aceasta ocazie pe câstigatori, dar si pe to?i participanti!”, a declarat senatorul Cristian Resmerita.”Ma bucur ca municipiul Lupeni a fost gazda unui astfel de eveniment si ne dorim ca pe viitor sa organizam multe evenimente de acest fel, prin care copiii si parintii sa poata petrece clipe frumoase impreuna. Felicit pe acesta cale câstigatorii, dar si toti participan?ii la concurs!”, spune si Lucian Resmerita, initiatorul proiectului si candidatul PSD la functia de primar la Primaria municipiului Lupeni.
Numerosii participanti la acest eveniment, care a umplut Parcul Copiilor din Barbateni, s-au bucurat de un spectacol fabulos oferit de CRBL si trupa sa, care a reusit sa smulga ropote de aplauze si ore in sir Lupeniul sa rasune de bucurie si voie buna. La final timp indelungat sutele de admiratori ai indragitului interpret CRBL au plecat acasa si cu câte un autograf.