Zilele municipiului Petrosani nu se amânã

Perioada 1 – 4 iunie este cea în care au loc Zilele Municipiului Petrosani.  Si, dacã la stadionul Jiul are loc un meci ce îi are ca protagonisti pe veteranii de la Craiova: Gigi Multescu, Mihai Stoichitã, iar joi sunt aici cei de la Carla’s Dreams, Andra, What’s Up si Pepe, în cadrul unui concert privat, în centrul orasului va fi sãrbãtoarea organizatã de primãrie. Primarul spune cã a revenit asupra deciziei de a amâna manifestãrile, dupã ce s-a consultat cu consilierii locali.

„Rãmânem în aceastã perioadã (n.r 1 – 4 iunie). Am avut o discutie cu cei din Consiliul Local, iar pãrerea lor a fost sã rãmânem în perioada în care s-a stabilit. În data de 1 iunie va fi parada costumelor de carnaval si actiuni legate de premierea sportivilor, sport si competitii. Vineri va fi spectacol de muzicã popularã, sâmbãtã spectacol de muzicã usoarã. Este si meciul cu Craiova Maxima, un eveniment ce are loc sâmbãtã, intrarea fiind liberã. Avem si evenimentul privat de pe 1 iunie, un spectacol organizat de o fundatie, sub egida Miscare si sport. Va fi o sãptãmânã plinã, în care, cât mai multã lume sã se regãseascã în cel putin una dintre activitãtile pe care le vom desfãsura”, a mentionat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Deocamdatã nu s-a stabilit exact cine va concerta la Petrosani, pe scena din centrul orasului, dar pânã la 1 iunie, vom afla. Totul va debuta joi, 1 iunie, cu parada costumelor de carnaval.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Zilele municipiului Petrosani nu se amânã

  • 15 mai 2017 la 15:49
    Permalink

    Apostu & Co., cei care vor sa salveze Valea Jiului prin spectacole o puteau salva daca NU FURAU pana la ultima caramida RAH-VJ, CNH sau mai nou Complexul Energetic aducandu-l in faliment…dar sa nu uitam ca nu conteaza cum ai facut zeci de milioane de euro, conteaza cat de filantrop esti dupa aceea…BULSHIT!!! 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.