Tiberiu Iacob Ridzi: “Mod de viatã la nivel european pentru cetãtenii municipiului nostru”

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani, îi informeazã pe cetãteni cu privire la realizãrile administratiei locale din anul 2016. Totodatã acesta, împreunã cu echipa sa din Primãriei, si-a propus sã dezvolte localitatea astfel încât modul de viatã din Petrosani sã fie în concordantã cu cele din statele europene. În acest sens, edilii si-au stabilit mai multe directii de actiune pentru anul 2017.

“În perspectiva anului 2017 am în vedere urmãtoarele directii de modernizare si dezvoltare a municipiului nostru: vom finaliza lucrãrile de introducere a gazului metan în cartierul Colonie, vom finaliza modernizarea strãzilor Grivita Rosie, Radu Sapcã si Micu Klein, vom finaliza lucrãrile de reabilitare a clãdirii vechi a scolii gimnaziale numãrul 2 si lucrãrile de la grãdinita IG Duca, vom finaliza lucrãrile din cadrul proiectului “reabilitarea termicã Colegiul National de Informaticã Carmen Sylva” precum si la obiectivul de investitii “reabilitare termicã grãdinita nr. 2, PN, corp B”, vom finaliza lucrãrile de reabilitare si modernizare a cinematografului Victoria, vom finaliza reabilitarea clãdirii Muzeului Mineritului si amenajarea muzeisticã, vom începe lucrãrile de reabilitare a principalelor artere din municipiul Petrosani precum si lucrãri de asfaltare a centurii din municipiul Petrosani (sensul giratoriu de la Biserica Romano-Catolicã), vom începe constructia unei hale de productie de circa 3000 mp în zona parcului industrial de la fosta Preparatie Livezeni, precum si introducerea gazului metan, a energiei electrice si a instalatiilor de apã si canalizare, în vederea atragerii de investitori si de a crea noi locuri de muncã”, aratã Tiberiu Iacob Ridzi, în scrisoarea anualã care a fost împãrtitã în cutiile postale ale petrosãnenilor.

Autoritãtile petrosãnene si-au propus sã continue lucrãrile de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng, dar totodatã vor sustine sportul si activitãtile ecumenice.

“În ceea ce priveste domeniul schiabil, anul acesta ne-am propus demararea unor lucrãri în masivul Parâng precum si începerea unor lucrãri de asfaltare a drumului din zona Rusu – zona vilei Parâng. Vom continua acordarea de finantãri nerambursabile a serviciilor sportive si religioase, în baza Legii 350/2005”,  mai aratã primarul Petrosaniului. Realizarea proiectelor din anii trecuti, dar si implementarea de noi proiecte nu ar fi fost posibilã fãrã sustinerea Consiliului Local al municipiului Petrosani.

“Pentru reusita acestei activitãti m-am bucurat de sustinerea Consiliului Local si a echipei din administratia publicã localã, fapt pentru care doresc sã le multumesc. Vã asigur cã si în anul 2017, activitatea administratiei publice locale se va concentra pe proiecte de dezvoltare localã, dar si pe abordarea proiectelor noi care sã aducã un mod de viatã la nivel european pentru cetãtenii municipiului nostru”,  încheie Tiberiu Iacob Ridzi. Realizãrile administratiei locale de la Petrosani sunt numeroase. Fiecare investitie este semnificativã pentru beneficiari.

Monika BACIU

2 thoughts on “Tiberiu Iacob Ridzi: “Mod de viatã la nivel european pentru cetãtenii municipiului nostru”

 • 11 mai 2017 at 00:07
  Permalink

  Monika Baciu, ce ii pupi in fund si pe cei de la primarie si pe cei de la universitate. Nu vezi ca pleaca toti in strainatate, nu vezi starea deplorabila a drumurilor, ca inca exista sosele de pamant in Colonie, ce trai la nivel european? Nu vezi ca, cei cu studii superioare lucreaza in cafenele sau necalificati la cablaje? Despre ce realizari numeroase vorbesti?

  Reply
 • 11 mai 2017 at 06:52
  Permalink

  ALOOOOOOOO,dl. primar colonia nu are 4 strazi .NU mai spune ca asfaltezi colonia ,da nume de strazi unde se lucreaza si spune cand vei ajunge si pe celelalte strazi ex.JIULUI,KOGALNICEANU ,SARMISEGETUZA CIRCA POMPIEI,VASILE ALECSANDRI ,si altele .M-am gandit ca daca le scriu cu litere mari o sa le vada si primarul.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *