Liceenii din Valea Jiului se întrec la fotbal

Cupa Universitas ajunge la editia cu numãrul 3. Evenimentul este organizat de Universitatea din Petrosani, care îsi propune astfel sã îi reuneascã pe liceeni în cadrul unei competitii sportive, dar si sã îsi promoveze oferta educationalã. Actiunea va avea loc vineri, începând cu ora 9:00.

“Competitia se va derula începând cu orele 9 pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive a Universitãtii din Petrosani. Liceele vor forma echipe compuse din 8+1 jucãtori de câmp, 2 rezerve si vor fi coordonate de un profesor de educatie fizicã. Echipele reprezentând liceele Vãii Jiului vor fi repartizate în douã grupe, urmând ca primele douã clasate din fiecare grupã sã se întâlneascã în finale.  Partidele din cadrul grupelor se vor desfãsura în douã reprize pe durata a 15 minute. Tragerea la sorti a grupelor va avea loc în data de 11 mai 2017 orele 1430, la Pro-rectoratul cu probleme studentesti al Universitãtii din Petrosani. În încheierea competitiei o selectionatã a elevilor Liceelor Vãii Jiului va disputa un meci demonstrativ cu echipa profesorilor Universitãtii din Petrosani”, aratã cei de la Universitatea Petrosani.

Câstigãtorii de anul trecut au fost fotbalistii de la Colegiul Constantin Brâncusi din Petrila. Pe locul II s-au clasat elevii de la Liceul Teoretic din Lupeni, urmati pe ultima treaptã a podiumului, de elevii de la Colegiul Economic Hermes din Petrosani si apoi de cei de la Colegiul National de Informaticã Carmen Sylva.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.