Cristian Resmerita ,, Singurul om care poate duce mai departe proiectele mele este LUCIAN RESMERITA!

Senatorul Cristian Resmerita este de parere ca, pentru municipiul Lupeni, singurul candidat pentru fotoliul de primar care ar putea continua dezvoltarea localitatii este Lucian Resmerita, fratele sau. ,, Singurul om care poate duce mai departe proiectele mele este LUCIAN RESMERITA! Dorim sa reconstruim Lupeniul. Voi face acest lucru impreuna cu cetatenii municipiului Lupeni si cu LUCIAN RESMERITA, candidatul PSD pentru functia de primar. Am incredere ca o echipa formata din Lucian Resmerita, primar si Iacob Mesaros, viceprimar poate duce lucrurile mai departe!”, declara Cristian Resmerita.
Proiectul de reconstructie a municipiului Lupeni propus anul trecut de  Cristian Resmerita, parea unul ambitios si greu de realizat pe atunci. Si totusi in doar câteva luni de la preluarea mandatului, Cristian Resmerita a demarat in forta acest proiect. In toamna anului care a trecut, a fost reabilitat Bulevardul Pacii, a fost reabilitat si modernizat in intregime Cartierul Barbateni, lucrarile continuând pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, au fost demolate toate constructiile ilegale care afectau imaginea orasului si s-a  indepartat gardul viu ceea ce a dus un aspect frumos si luminos localitatii.   Intrucât   Cristian Resmerita a fost solicitat de partid sa candideze la functia de senator si acest proiect de mare anvergura nu a putut fi finalizat intr-un timp atât de scurt, Cristian Resmerita a promis lupenenilor dupa câstigarea mandatului de senator, ca toate proiectele incepute de el vor fi continuate, mai mult decât atât a lasat si bani in conturile Primariei.  Promisiunile senatorului Cristian Resmerita au devenit fapte, iar in momentul de fata proiectul de reconstructie a municipiului Lupeni  intra intr-o noua etapa: tot cartierul Viitorului va fi reabilitat in intregime.
Pe de alta parte, in cursul zilei de sâmbata un grup numeros de tineri ai Organizatiei PSD Lupeni au desfasurat o ampla actiune de ecologizare in mai multe cartiere din municipiul Lupeni, din dorinta de a avea un oras mai curat. Tinerii au fost condusi chiar de Lucian Resmerita, candidatul PSD la functia de primar al municipiului Lupeni
“Sunt sigur ca impreuna cu cetatenii municipiului Lupeni putem face periodic astfel de actiuni, pentru a avea un oras mai curat”, a declarat Lucian Resmerita. 20170506_115340 

9 comentarii la „Cristian Resmerita ,, Singurul om care poate duce mai departe proiectele mele este LUCIAN RESMERITA!

 • 7 mai 2017 la 11:31
  Permalink

  In 90% din articol se vorbeste despre si se citeaza ‘ Cristian Resmerita’, deci e clar cine dicteaza. Lupeneni, bagati la cap vorbele lui N. Vacaroiu: ‘Intr-o primarie de comuna se fura 8 miliarde de lei intr-un an.’ Deci cat o fi furat clanul Resmerita intr-o primarie de oras in 10 ani?

  Răspunde
 • 7 mai 2017 la 15:54
  Permalink

  Deci
  1 Toata lumea se mira cum de Resmerita II e atit de gospodar. Acum e evident motivul.
  2. Lehamitea fata de Clan e atit de mare in Lupeni incit anul trecut era cit pe ce sa iasa primar handicapatul ala de Brinduse. Acum lehamitea se va transforma in scirba/revolta incit oricine va candida contra lui Resmerita III va iesi primar. Chiar si ursul Baloo

  Răspunde
 • 7 mai 2017 la 22:41
  Permalink

  De drumul spre Herculane , drumul DN7A spre Voineasa , ………………… , ce spune PSD-ul , ca se amana lucrarile de la an la an sub diferite motive .

  Răspunde
 • 8 mai 2017 la 06:58
  Permalink

  Zi zau sa moara bibi! Normal ca doar Lucica poate conduce primaria ,ca sa ascunda furturile facute de tacs-o in 15 ani,ca daca vine altul va face audit financiar si upssss alt dosar penal.Sper ca lupenenii sa faca Buuuuuuuuuuum ,si sa dea alt primar,un om cinstit,onest si care se va dedica lupenenilor.Succes si spor!

  Răspunde
 • 8 mai 2017 la 16:57
  Permalink

  Majoritatea din poza sunt sugaci ,care defileaza din interes unii care spera sa prinda un loc caldut la bugetari,si unii care au loc caldut.Succes Lucica chiar daca este sustinut de scursori din pnl,pdl etc.

  Răspunde
 • 9 mai 2017 la 00:15
  Permalink

  Ei vor sa duca MAI DEPARTE PROIECTELE INCEPUTE. Proiectele lui tacso,Asa e tara hot copii tot hoti.

  Răspunde
  • 9 mai 2017 la 08:29
   Permalink

   ?tii cum se spune, ” ce na?te din pisica, ?oarec m?nânc?. „

   Răspunde
 • 9 mai 2017 la 08:31
  Permalink

  Cum adica orasul Lupeni ? Inca nu iau schimbat numele in ” Rezmerita City ” ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.