Arte martiale. Taekwon-do (ITF) / „PANTERELE” DIN PETROSANI, CAMPIONI EUROPENI

Un succes deosebit l-au obtinut doi sportivi din cadrul clubului de arte martiale, „Pantera Neagrã” (antrenor Ionut Lascãu), prezenti cu echipa României la Camp. European de la Sofia (Bulgaria) desfãsurat în perioada 12-16 aprilie a.c.

A fost o participare masivã, 1.000 de sportivi, seniori si juniori din 29 de tãri, delegatia României fiind alcãtuitã din 38 de persoane, din care 6 antrenori. În echipa României au fost si Alexandru Preda (seniori) si Robert Elekes (juniori), care au obtinut rezultate remarcabile. Alex Preda a ocupat locul 1 cu echipa, la proba de tehnici speciale, iar Robert Elekes, locurile 1, 2 si 3, pe echipe la tehnici speciale, spargeri – fortã si lupte. Echipa de juniori a României a fost cea mai bunã din Europa, tara noastrã ocupând locul 3 pe natiuni.

„Consider un succes de mare importantã performantele noastre la nivel european. Pânã acum a fost un an bun pentru noi, având sportivi pe podium la toate competitiile la care am participat” a declarat Ionut Lascãu, antrenor la P. Neagrã Petrosani. Sportivii petroseneni se pregãtesc în continuare pentru Mondialele din octombrie, care vor avea loc în Irlanda.

GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.