Fotbal, Liga a V-a Hunedoara / APATI, GOLGETER SI LA PUI

Paul Apati, golgeterul echipei Muresul Pricaz în tur (si al Ligii a V-a), continuã sã puncteze si la noua echipã Mãgura Pui, echipã care a învins cu 6-2 la Bãcia, unde a înscris 2 goluri, celelalte fiind înscrise de Dãnãu, Albese si Duicã.

Zece goluri s-au marcat în partida A.S. Cerna Lunca Cernii – Santos Boz 6-4, autori Sãlãsan (3), Dediu (2) si I. Sãlãsan resp. R. Adam, Todea, Danciu, Totoi.

Surprinzãtoare înfrângerea celor de la A.S.S. Orlea, 2-6 la Ponorul Vata, golurile sântãmãrenilor fiind marcate de Dãncescu (2).

Joc echilibrat în C.S. Ghelari – C.S.C. Ilia 1-1, oaspetii deschizând scorul în min 69 prin Mogoi, gazdele egalând în min 78 prin Tomus.

A.S. Sargetia Bretea Românã a câstigat cu 2-1 la Victoria Dobra.

C.S.M. Vulcan – Berianul Beriu 7-0 (4-0)
HAT TRICK PENTRU SILIP

Dupã înfrânferea la scor suferitã sãptãmâna trecutã la S. Orlea, vulcãnenii au intrat hotãrâti sã câstige. Ceea ce au si reusit, impunându-se categoric în fata unui adversar care nu a contat nici un moment. Dupã un prim sfert de orã echilibrat, gazdele deschid scorul a min. 16, Silip putând majora scorul în min. 32, dar sutul acestuia de la 30 m este retinut de portarul Bodea. Apoi gazdele se dezlântuie, înscriind gol dupã gol, ultimul fiind marcat în minutul 90…

Declaratii

„Am jucat slab. Abia ne adunãm o echipã… În ritmul acesta, nu stiu cât vom mai rezista. N-am ce sã le reprosez bãietilor, atâta pot”, a spus Dragos Morar, antrenorul echipei Berianul Beriu.

„Sunt multumit, am început mai ezitant, dar jucãtorii mei si-au intrat pe parcurs într-un ritm bun” a declarat Doru Mârsava, antrenorul Vulcanului.

CSM Vulcan – AS Berianul Beriu  7-0 (4-0)
CSM Vulcan: (antr. Dorel Mârsava):  Achim –  Visa, Talpã,  Buduroi,  Silip – Palade, Moldovan (Mândreci min. 52), Pîrvulescu, Bãdãrãu –  Rus (5 Crãciun min. 82), Kraft (18 Licoiu Rãzvan min. 72).
Goluri: Pîrvulescu Andrei min. 17, 38, Silip Andrei min. 44, 54, 90, Bãdãrãu Silviu min. 45.
AS Berianul Beriu (antr. Dragos Moraru): Bodea – Paul, Lazãr, Stoian (Moldovan min. 46)(Florea min. 52),Pojoni – Popovici,  Munteanu,  Paul,  Diplas – Franiuc, Sigoiu.
Arbitru: Rãducu Mateescu – Lupeni
Observator: Cristian Florescu –Petrosani

S-a „refãcut” tandemul Florescu – Maria

Observatorul partidei  C.S.M. Vulcan  – Berianul Beriu a fost Cristian Florescu, fostul divizionar „A” de la Jiul Petrosani, dar si cel care a fost fundas central la A.S. Paroseni Vulcan în anii ’80. În timpul primei reprize la meci a apãrut si Dorel Maria (si el fost antrenor si presedinte la Jiul), cel cu care Florescu fãcuse cuplu de fundasi centrali la Paroseni. Un bun prilej pentru a schimba pãreri si amintiri din perioada actualã si de atunci a fotbalului din Valea Jiului.

Genu TUTU

Advertisements