Schimbare de conducere la Prestserv

Gheorghe Mununar, actualmente directorul sucursalei Prestserv din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, va fi schimbat din functie. Locul acestuia va fi preluat de Casian Nitulescu.

Cel din urmã ocupã în prezent functia de inginer sef în cadrul Prestserv. Mununar se aflã în concediu medical, iar între timp acesta si-a depus dosarul pentru pensionare.

“La sfârsitul sãptãmânii trecute i-am comunicat domnului Mununar cã nu îl mai doresc la conducerea PresServ, fapt pentru care si-a luat o nouã foaie de boalã. Mi-a zis cã îsi va bãga dosarul de pensionare, dar pânã atunci putea sã stea la serviciu pentru cã în cele sase luni de când sunt director nu am remarcat prezenta lui. Si-a depus si dosarul de pensionare. Nitulescu îi va lua locul”, a declarat Mihael Melczer, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara.  Melczer sustine cã directorul de la Prestserv va fi schimbat din functie pe motiv cã nu a fost eficient. Acesta se declarã nemultumit de activitatea lui Gheorghe Mununar, identificând mai multe neajunsuri legate de gestionarea hotelului Onix si a bazei de la Jiet. Gheorghe Mununar a fost numit la conducerea PrestServ în anul 2015.

Monika BACIU

Advertisements

5 comentarii la „Schimbare de conducere la Prestserv

 • 24 aprilie 2017 la 22:12
  Permalink

  nici o pierdere mununar e o laba trista ce umbla cu pontaje fictive la salvare sa umfle portofelul si a ajuns director ca e finul lui jujan….

 • 25 aprilie 2017 la 18:07
  Permalink

  Orice gunoi poate fi director daca are nasu care trebuie. Asta se d?dea cu salvarea, fura cascaval si vindea fier vechi. Si plangea intruna ca n are bani.

 • 25 aprilie 2017 la 20:10
  Permalink

  nimenar marele specialist in domeniu ,schimbat , juii cf nu mai are intrare la dir gen ,se da ordonanta , sa il transferam la lupeni , sa nu plece omul cu buzunarul gol ,dupa atata sacrificiu

 • 25 aprilie 2017 la 22:54
  Permalink

  BINE CA L AU SCHIMBAT ASTA CIND VENEA LA MINA CU SALVATORII NE SPARGEAU LAZILE DE SCULE SI FURAU TOT SI MUNUNAR SE PONTA CU APARATUL PE BOT SI CIND ISI REGULA NEVASTA …NU SE MAI SATURA DE BANI.

 • 28 aprilie 2017 la 10:03
  Permalink

  No las ca nu-i bai …. o mancat destula carne de manzat , mieluti si alte cele … ca de caltabos era satul …

Comentariile sunt închise.