Si-a înjunghiat tatãl în spate, dupã ce a fost agresat atât el, cât si mama sa. Acum, riscã sã stea dupã gratii doi ani.

Un tânãr de 18 ani, din Petrosani, riscã sã petreacã ani buni dupã gratii, dupã ce a încercat sã scape de violenta pãrintelui sãu printr-un alt act de violentã. Victimã este un fost angajat al Ambulantei Petrosani, Ionel Lihoacã, care este internat la Spitalul de Urgentã Petrosani, unde a fost deja supus unei interventii chirurgicale. „Politia Municipiului petrosani a fost sesizatã de cãtre o femeie de 44 de ani din petrosani, cu privire la faptul cã în locuinta sa a avut loc o altercatie între membrii familiei. Din cercetãrile efectuate a rezultat faptul cã un bãrbat de 42 de ani a provocat un scandal, agresându-si sotia si fiul, iar în timpul altercatiei si el a  fost lovit cu un cutit de cãtre fiul sãu”, a  declarat Adriana Voina, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În aceastã cauzã a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violente, uar dacã bãrbatul va depune plângere, bãiatul riscã pânã la doi ani de închisoare. Ionel Lihoacã a fost lovit cu cutitul în zona omoplatului, dar starea lui este stabilã.

Carmen Cosman

Raul Irinovici