Primarul Mircia Muntean – la puscarie

Pentru ca a condus beat, plin de sange si cu catel in brate, Mircia Muntean a fost condamnat azi la 6 ani de inchisoare cu executare. Decizia Inalte Curti de Casatie si Justitie este definitiva, la Deva urmand sa aiba loc alegeri pentru functia de primar.
Initial, Mircia Muntean a fost condamnat in 2013 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Ulterior, in iunie 2016, el a primit, intr-un alt dosar, tot la ICCJ, doi ani de inchisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului. Cele doua pedepse au fost contopite, iar Mircia Muntean va executa 6 ani inchisoare.
Mircia Muntean a incercat sa scape de condamnarea de 4 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu si a facut o contestatie in instanta, pe motiv ca aceasta infractiune a fost dezincriminata de Curtea Constitutionala, insa demersul sau a fost respins de judecatori. In primul dosar a fost acuzat ca a efectuat o tranzactie ilegala cu un teren, aflat in proprietatea statului.

Diana Mitrache

2 comentarii la „Primarul Mircia Muntean – la puscarie

 • 24 aprilie 2017 la 18:33
  Permalink

  Astazi am mai scapat de un Zippy the Chimp politic.
  Next !

  Răspunde
 • 24 aprilie 2017 la 18:48
  Permalink

  Cine plateste cheltuielile cu alegerile pentru ca a permis acestui infractor condamnat definitiv sa candideze la primaria Deva desi mai era cercetat odata ptr alcool la volan ?
  A) Biroul electoral care a acceptat candidatura ?
  B) Prefectul care nu s-a opus ?
  C) Fraierii care l-au votat ?
  D) Gasiti alta varianta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.