Cãlãtori opriti în gara Petrosani din cauza unui copac

Zeci de oameni au asteptat aproape douã ore în statia CFR Petrosani sosirea trenului de cãlãtori, din cauza unui copac care a cãzut pe linie în zona Merisor.  Incidentul feroviar s-a produs în zona în care a fost trenul deraiat, cel mai probabil din cauza vântului puternic. Traficul a fost oprit, spun oamenii din garã, cãrora li s-a comunicat o întârziere de 90 de minute, din cauzã cã liniile electrice ar fi fost afectate.

„Voiam sã plec spre Târgu Jiu, dar nu am cu ce. Trenul e oprit pe la Merisor, cã a cãzut un copac pe calea feratã”, a spus un cãlãtor care astepta trenul de la ora 9,00 si era deja ora 11.00. Înghesuiti în sala de asteptare, mult prea micã pentru numãrul mare de cãlãtori, oamenii au stat minute bune. Altii, însã, nu au mai încãput si stãteau afarã, pe peron, în vânt si frig. „A anuntat cã va întârzia 90 de minute, exprimându-si si regretul. Si-au cerut scuze cã întârzie 90 de minute. Asteptãm, suntem rãbdãtori si întelegãtori. Am înghetat, dar stim cã vremea nu este prielnicã”, ne-au spus doi oameni care voiau sã plece la Bucuresti. Trenul 1836 Cluj Bucuresti a avut întârziere de mai bine de 90 de minute, acesta fiind si cel care a afectat cãlãtorii din statia CFR Petrosani. Circulatia pe ruta respectivã se realizeazã oricum pe un singur fir, din cauza accidentului feroviar în care doi oameni si-au pierdut viata, când un marfar a sãrit de pe liniile de cale feratã.

Diana Mitrache

4 comentarii la „Cãlãtori opriti în gara Petrosani din cauza unui copac

 • 19 aprilie 2017 la 20:00
  Permalink

  Alo PSD cand va fi modernizata Gara Petrosani ???

  Răspunde
  • 19 aprilie 2017 la 21:37
   Permalink

   In perioada campanilor electorale vor promite iarasi ca anul viitor vor incepe lucrarile de modernizare la gara Petrosani si tot asa se vor amana la alte campani electorale ……..

   Răspunde
 • 20 aprilie 2017 la 19:55
  Permalink

  propun transformarea garii propriu-zise in Hotel Gara Petrosani ! ; astfel incat calatorii sa se poata caza aici functie de anunturile facute cu privire la orele sau zilele de intarziere ale trenurilor 🙂 ))))) ; acuma pe bune , la ce ne-ar folosi doar o gara moderna cand , pe langa asta, ar fi alte 1001 de prioritati pe linie CFR care ar trebui rezolvate….

  Răspunde
  • 23 aprilie 2017 la 10:32
   Permalink

   Monica draga, tu chiar vrei sa se creeze confuzie si groaza !? 🙂
   Hotel Gara Petrosani, Hotel Gunoi Petrosani [HP], Hotel Cotet Onix Petrosani.
   Astea sunt aproape identide ca si gunoaie. 😈
   Daca suparapui pozele una peste alta, asemanarea este apropape izbitoare,
   cu mici diferente de imaginatie.
   Unul ar apartine Regionalei CFR Timisoara, altul apartine Complexul Energetic Hunedoara, iar cel din urma, renumitului Ex-politician si Ex-puscarias, RAj.
   Cel mai bun lucru care se putea intampla ar fi fost ca, copacul sa fi fost un Sequoia milenar si sa fi cazut direct peste gara Petrosani. Pardon, Hotel Gara Petrosani si in caderea lui sa fi lovit si celelate doua cotete hepatice de care vorbeam.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.