Bobora asteaptã administratia din Petrosani pentru centura de pe DN 66

Soseaua de centurã din Petrosani, respectiv portiunea plinã de gropi din DN 66, ar putea fi reabilitatã, însã, reprezentantii Consiliului Judetean Hunedoara asteaptã sã vadã cã administratia din Petrosani chiar vrea asta.

Este declaratia presedintelui Mircea Bobora, care crede cã va da bani, dar care spune cã pânã acum nu a primit nimic oficial de la Tiberiu Iacob Ridzi. „Soseaua de centurã e un subiect pentru care trebuie sã gãsesc o solutie împreunã cu primarul municipiului. Când? Vã poate spune dânsul, pentru cã noi si dacã o sã contribuim cu ceva, si probabil cã o vom face, o facem în momentul în care municipalitatea, ca si pinion principal, va fi pregãtitã sã treacã pe modernizarea sau repararea soselei de centurã”, a declarat Mircea Bobora, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara. Drumul este extrem de degradat si administratia a reusit doar sã îl plombeze. Sumele nu pot fi acoperite doar din bugetul local, iar primarul Tiberiu Iacob Ridzi a spus cã va cere cofinantare de la Consiliul Judetean pentru aceastã portiune. În luna februarie a acestui an, Tiberiu Iacob Ridzi a spus cã a cerut Consiliului Judetean 2,4 milioane de lei pentru acest drum.

Diana Mitrache

2 thoughts on “Bobora asteaptã administratia din Petrosani pentru centura de pe DN 66

 • 9 aprilie 2017 at 20:19
  Permalink

  Valea jiului voteza tot timpul cu PSD dar CJH (acum PSD) nu asfalteaza drumul din Parang pe motiv de contestatie dar oare pentru construirea unui nou stadion Corvinul , CHJ are bani si nu cred ca va contesta cineva licitatia lucrarilor ,i Deva nu a votat niciodata cu PSD . Lucrarile la drumul DN7A spre Voineasa sau oprit anul trecut , drumul spre Herculane se tot amana de la an la an sub diferite motive ba nu sunt avize , ba nu sunt bani cand sunt bani vin cei de la Mediu sa protesteze ………….

  Reply
 • 26 iulie 2017 at 09:56
  Permalink

  Nu credeti ca problema e in prima propozitie? (Valea jiului voteza tot timpul cu PSD ) 😀

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *