Pregãtiri pentru mitingul USL de la Lupeni

Mars la Lupeni. Reprezentantii Uniunii Social Liberale organizeazã mai multe mitinguri în localitãtile judetului. Acestea sunt îndreptate împotriva lui Traian Bãsescu. Astfel, astãzi (joi-n.r.) la Lupeni are loc un eveniment de acest gen., jandarmii hunedoreni vor asigura ordinea publicã pe timpul desfãsurãrii unui mars organizat în municipiul Lupeni, pe itinerariul Piata Cina – Piata Bãrbãteni. Pentru cã marsul sã se desfãsoare în conditii optime, traficul va fi restrictionat intre Piata Cina si Piata Barbateni. De asemenea, jandarmii hunedoreni asigurã ordinea publicã la manifestatiile de protest organizate, zilnic, în Piata Victoriei din municipiul Deva, în intervalul orar 20.00-22.00.

Cele douã adunãri publice au fost declarate în prealabil si aprobate de administratia publicã din localitãtile mai sus mentionate. Presedintele PSD Hunedoara, Laurentiu Nistor a precizat care sunt obiectivele miscãrilor stradale.

“Este un mars prin care le oferim cetãtenilor sã îsi exprime pozitia fatã de Traian Bãsescu sis a înteleagã cã trebuie sã zicã DA la referendum. Bãsescu nu a respectat Constitutia si a subminat Guvernul, dar si premierul”,a precizat Nistor.

Mãsurile de ordine publicã adoptate de jandarmi, politisti, pompieri si politisti locali au ca principal obiectiv desfãsurarea în conditii de normalitate si legalitate a adunãrilor publice, cu respectarea dreptului de exprimare liberã a opiniilor de cãtre participanti, precum si a drepturilor celorlalti cetãteni.

Advertisements

3 comentarii la „Pregãtiri pentru mitingul USL de la Lupeni

 • 19 iulie 2012 la 07:48
  Permalink

  Dupa ce pica Basescu as vrea sa ma intalnesc cu cretinii care au votat suspendarea si sa-i intreb: aveti serviciu? aveti carne in frigider? vi s-au marit pensiile? s-au marit salariile? Si apoi bobarnacul: mars la munca daca s-au facut locuri de munca, nu mai sta cu mana-ntinsa. Dupa ce o sa treaca si boala asta cu suspendarea o sa plangeti in pumni, neam de capsunari si ciupercari. Atat va duce mintea si coloana vertebrala….sa stati aplecati. Nu uitati ca cine v-au desfiintat minele sunt PNL-PSD si tot ei v-au trimis la cules de capsuni si ciuperci. Dar daca asta va place, in loc sa fiti cetateni europeni, sa circulati cu buletinul de la Constanta la Lisabona…O veste buna: in curand vine toamna si dau ciupercile. Pregatiti-va ca nu va asteapta nimic bun! Felicitari pentru demitere!

 • 19 iulie 2012 la 16:01
  Permalink

  Sorina, trezeste-te. Toata Europa s-a saturat de minciunile astora de la PPE (la noi PDL), astfel incat apar schimbari radicale datorita ideii de austeritate si criza(abureala ca sa se imbogateasca altii) impuse cu forta. La noi de ce ar fi altfel? Ti se pare ca totul merge bine in tara asta? Poate tie da, depinde ce „hram” porti, dar iti dau un singur exemplu, cu toate ca sunt mii de exemple de rele pe care le-a facut Basescu si shleata lui numita PDL: daca ai avea o ruda grav bolnava (parinte, copil, sora etc.) si ti s-ar spune sa te descurci fiindca spitalul in care ai acea ruda internata tocmai se va desfiinta, ce ai face? Trezeste-te si uitate in jurul tau, cati oameni o duc bine si cati nu, asta in cazul in care nu esti deja racolata de sistemul portocaliu-verde-alb si cine stie ce culoare o mai fi… Si apropo, sa-ti stea in gat ciupercile si capsunile alea pe care le culeg oamenii cu adevarat amarati!

 • 19 iulie 2012 la 19:18
  Permalink

  Lasa frate…imitatii din astea ca Sorina care fac jocul Europei si nu al Romaniei sa speram ca vor diasparea odata cu nefolositorul basescu si clica lui

Comentariile sunt închise.