Competitia ”Angajatul lunii” de la Apa Serv si-a desemnat laureatii lunii martie

Echipa managerialã a operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajatilor firmei din lunã martie 2017 si a decis sã acorde Premiul ”Angajatul lunii Martie” pentru trei dintre angajatii societãtii si anume:

– Mangu Iulian – electrician la Statia de Tratare a Apei de la Valea de Pesti
– Cãmãrãsescu Alexandru – inginer la Serviciul Mecano – Energetic
– Bostinã Elena – gestionar depozit la Serviciul Aprovizionare si Achizitii Publice

”Am înmânat diplomele de merit pentru alti trei salariati ai Apã Serv Valea Jiului, care s-au remarcat la sectiile din cadrul societãtii noastre în care activeazã zi de zi, în lunã martie. De fiecare datã când ofer colegilor din societatea noastrã acest tip de recompensã, trãiesc o bucurie aparte. Este bucuria cã în colectivul Apa Serv avem multi oameni cu bune si foarte bune calitãti profesionale, ci mai ales oameni pentru care activitatea pe care o presteazã îi mobilizeazã cãtre cât mai multe realizãri. Îi felicit pe cei trei angajati ai lunii martie si le doresc reeditarea acestui succes de cât mai multe ori”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Competitia ”Angajatul lunii” a fost demaratã de cãtre conducerea Apa Serv Valea Jiului începând cu luna noiembrie a anului 2016, pentru stimularea implicãrii salariatilor în activitãtile specifice din cadrul operatorului regional de apã si canalizare, dar si pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.  Celor trei angajati , care s-au remarcat în activitatea din lunã martie, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomã prin care sã le fie evidentiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum si o primã în bani.

Biroul de presã al SC Apa Serv Valea Jiului SA

5 comentarii la „Competitia ”Angajatul lunii” de la Apa Serv si-a desemnat laureatii lunii martie

 • 4 aprilie 2017 la 19:29
  Permalink

  oare distribuiti chiar corect D-LE COSTEL AVRAM aceste premii ,diplome si ce mai dati dv pe acolo.in locul dv mi-ar fi rusine sa ma afisez cu asa ceva.acum sa exemplific de……DV premiati un gestionar si un inginer care stau cu ,,fundul pe scaun,,intr-un birou.nu zice nimeni ca nu au si dansii merite in firma,iar acei oameni care sunt scosi seara ,noaptea din casa pentru avarii,sambata ,duminica,nici macar orele suplimentare nu le mai platiti,pentru ei .oare e ceva corect aici?intr-adevar ati dat dispozitie sa l-i se d
  acorde liber ,dar nu ati luat in calcul ca omul pierde in acea zi de liber bonul de masa care pt multi muncitori cu familie 1 bon chiar are importanta.macar pe viitor ,,CUGETATI,, D-LE COSTEL AVRAM si m-i s-ar parea normal sa premiati doar muncitorii ,care se stie bine ce murdar si greu lucreaza.uzi tot timpul de la apa cu care lucreaza,murdari din canalele in care se baga si stiti DV cel mai bine………..

  Răspunde
 • 4 aprilie 2017 la 21:32
  Permalink

  esti cumva MARIA SITEA??????????ea e dupa premii

  Răspunde
 • 4 aprilie 2017 la 21:32
  Permalink

  esti cumva MARIA SITEA??????????ea e dupa premii

  Răspunde
 • 5 aprilie 2017 la 08:46
  Permalink

  pe cine dracu intereseaza treburile interne ale celor de la apaserv ?publicati stirea sa l vedem pe avram cum se inpauneaza in poze dar gropile si mizeria lasata in urma de oamenii supermenegerului nu se premiaza?

  Răspunde
 • 5 aprilie 2017 la 15:08
  Permalink

  Pe ciocanitoarea blonda de la psd care face politica si isi rezolva problemele personale in timpul serviciului cind o premiati?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.