Echipa managerialã a operatorului regional de apã si canalizare din Valea Jiului a analizat rapoartele de activitate al angajatilor firmei din lunã martie 2017 si a decis sã acorde Premiul ”Angajatul lunii Martie” pentru trei dintre angajatii societãtii si anume:

– Mangu Iulian – electrician la Statia de Tratare a Apei de la Valea de Pesti
– Cãmãrãsescu Alexandru – inginer la Serviciul Mecano – Energetic
– Bostinã Elena – gestionar depozit la Serviciul Aprovizionare si Achizitii Publice

”Am înmânat diplomele de merit pentru alti trei salariati ai Apã Serv Valea Jiului, care s-au remarcat la sectiile din cadrul societãtii noastre în care activeazã zi de zi, în lunã martie. De fiecare datã când ofer colegilor din societatea noastrã acest tip de recompensã, trãiesc o bucurie aparte. Este bucuria cã în colectivul Apa Serv avem multi oameni cu bune si foarte bune calitãti profesionale, ci mai ales oameni pentru care activitatea pe care o presteazã îi mobilizeazã cãtre cât mai multe realizãri. Îi felicit pe cei trei angajati ai lunii martie si le doresc reeditarea acestui succes de cât mai multe ori”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Competitia ”Angajatul lunii” a fost demaratã de cãtre conducerea Apa Serv Valea Jiului începând cu luna noiembrie a anului 2016, pentru stimularea implicãrii salariatilor în activitãtile specifice din cadrul operatorului regional de apã si canalizare, dar si pentru a încuraja competitivitatea personalului angajat.  Celor trei angajati , care s-au remarcat în activitatea din lunã martie, conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomã prin care sã le fie evidentiat statutul de ”Angajat al lunii”, precum si o primã în bani.

Biroul de presã al SC Apa Serv Valea Jiului SA